Boka dig nu till sommarens introduktion i Ashtanga!

Den här kursen är på tre dagar, de två första går vi igenom tekniker och riktningar så du får en grundlig förståelse för ashtangayogans flöde och hur du kan jobba i enkla steg i de olika positionerna. Tredje dagen är en ledd ashtangaklass. Du kan välja att ta den klassen vilken kväll du vill under veckan (ons, tor el fre)

En utmärkt förberedelse för dig som ska gå kursen med Balu påföljande vecka eller för dig som vill fördjupa och förstå teknikerna i positionerna.

Categories: WorkshopsZamlat

0 thoughts on “Ashtanga introduktionskurs”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Related Posts

Pass

Pass och övningar för att sova bättre

Svårt att sova ibland? När man  förstår hur yogan påverkar oss via nervsystemet så kan man även se hur olika yogaövningar kan hjälpa oss till aktivitet eller vila. Här är ett pass med samlade övningar Read more…

Zamlat

Erbjudande! Prova-på-vecka för 350:-

Prova på vecka för endast 350kr! Vi erbjuder dig som inte yogat hos oss förut att yoga hur mycket du vill under 1 vecka så du kan prova våra olika lärare och klasser. Kan endast köpas på studion, Read more…

Workshops

fördjupningsklass Ashtanga

15:e Aug kl 16.00 Har du gått en introkurs i Ashtanga? Eller har du tränat Ashtanga ett tag och vill utvecklas vidare? I den här kursen går vi djupare, besvarar eventuella frågor om tekniker just du Read more…