Boka dig nu till sommarens introduktion i Ashtanga!

Den här kursen är på tre dagar, de två första går vi igenom tekniker och riktningar så du får en grundlig förståelse för ashtangayogans flöde och hur du kan jobba i enkla steg i de olika positionerna. Tredje dagen är en ledd ashtangaklass. Du kan välja att ta den klassen vilken kväll du vill under veckan (ons, tor el fre)

En utmärkt förberedelse för dig som ska gå kursen med Balu påföljande vecka eller för dig som vill fördjupa och förstå teknikerna i positionerna.

Categories: WorkshopsZamlat

0 thoughts on “Ashtanga introduktionskurs”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Related Posts

Filosofi

Vilja och känsla

Hela tiden återkommer den där balansen, balansen mellan att vilja och känna. När vi rör oss utifrån viljan, tar vi i lite för mycket, vi rör oss utifrån huvudet, en föreställning om hur det ska Read more…

Info

Gratis terminskort till en vän?

Varje termin skänker vi ett terminskort till en behövande. Det kan vara någon som är sjukskriven och verkligen behöver yoga men inte har ekonomin till det. Känner du någon som verkligen skulle må bra av Read more…

Bindväv

Bindväven är ett vätskebaserat system

Jag tänkte fokusera det här inlägget på vad vätskan i bindväven gör och det är inte lite det! Bindväven är beroende av vätska. Ja, det är ju logiskt, vår kropp består till 2/3 vätska. När vi Read more…