Boka dig nu till sommarens introduktion i Ashtanga!

Den här kursen är på tre dagar, de två första går vi igenom tekniker och riktningar så du får en grundlig förståelse för ashtangayogans flöde och hur du kan jobba i enkla steg i de olika positionerna. Tredje dagen är en ledd ashtangaklass. Du kan välja att ta den klassen vilken kväll du vill under veckan (ons, tor el fre)

En utmärkt förberedelse för dig som ska gå kursen med Balu påföljande vecka eller för dig som vill fördjupa och förstå teknikerna i positionerna.

Categories: WorkshopsZamlat

0 thoughts on “Ashtanga introduktionskurs”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Related Posts

Pass

Skönt morgonpass för ryggen

Här är ett jätteskönt pass som är mjukt och lätt att göra på morgonen. Ryggen får en riktig uppstart och känns mjukare och smidigare under hela dagen. Passet hjälper mot stela axlar och stärker och Read more…

Workshops

Yoga i sommar

Under v.27 kör vi ordentligt med yoga. Vi kör en hel vecka med Yin-pressur och går igenom en ny linje varje dag! Du som ska gå på Balus Ashtanga workshop får en chans att både Read more…

Workshops

yogavecka med Balu.

Äntligen! Vi är så glada att kunna erbjuda denna workshop igen. Nu har du möjlighet att träna en vecka yoga med en av Goas mest uppskattade lärare. Balu är en fantastiskt engagerad lärare som alltid Read more…