Boka dig nu till sommarens introduktion i Ashtanga!

Den här kursen är på tre dagar, de två första går vi igenom tekniker och riktningar så du får en grundlig förståelse för ashtangayogans flöde och hur du kan jobba i enkla steg i de olika positionerna. Tredje dagen är en ledd ashtangaklass. Du kan välja att ta den klassen vilken kväll du vill under veckan (ons, tor el fre)

En utmärkt förberedelse för dig som ska gå kursen med Balu påföljande vecka eller för dig som vill fördjupa och förstå teknikerna i positionerna.

Categories: WorkshopsZamlat

0 thoughts on “Ashtanga introduktionskurs”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Related Posts

Workshops

Aromaterapi för hälsa och välbefinnande

Aromaterapi för hälsa och välbefinnande Lör-Sön 25-26 Maj 2019 Med Kasia Stryczniewicz The incredible world of essential oils and their naturalfragrances and healing properties have been part of my life for manyyears and i want Read more…

Workshops

Fascia Facts

Fascia facts teori och praktik. 13:e Juni Den nya och uppdaterade versionen av den populära workshopen. Här får du mycket matnyttigt om bindväven, vi går igenom vad bindväven är, vad den har för funktioner, vad Read more…

Workshops

FAI-workshop

FAI-workshop 12:e Juni 2019 16.00-19.00 Boka här Pris: 600:- Boka före första Maj = 500:- Den här workshopen vänder sig till dig som har smärta i höfterna eller FAI, CAM/PINCER problematik. Allt fler upplever smärta Read more…