Introduktionskurs i Ashtanga yoga.

13-14:e Aug

Här får du tillfälle att få en ordentlig genomgång av grunderna och tekniker i Ashtangayogan. Det blir en kurs som siktar både på det övergripande och på djupet. 

Målet med kursen är att du ska ha en övergripande bild av  Ashtangans serie och var just din nivå är så att du kan bygga vidare därifrån. Med enkla tekniker för olika nivåer får du en guide för hur du tar dig steg för steg framåt i din egen träning.

Kursen är på 2 dagar Mån och Tis, 16.00-18.00 båda dagarna. 

Pris: 400:- för dig som har kort eller köper kort i samband med workshopen. Ord.Pris 500:-

Vid bokning via vår hemsida kan du betala enbart med kort, du kan alltid skicka en anmälan via mail och göra din betalning med bankgiro/Swish. Avvakta då alltid svar på att du har fått en plats innan du gör din betalning för att undvika överbokningar.

Bankgiro: 57 44- 64 29

Swish:  123 056 70 40

Välkommen!

Mer info: 076-2977246 el info@dinbalans.nu


0 thoughts on “Ashtanga introduktionskurs”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Related Posts

Pass

Pass och övningar för att sova bättre

Svårt att sova ibland? När man  förstår hur yogan påverkar oss via nervsystemet så kan man även se hur olika yogaövningar kan hjälpa oss till aktivitet eller vila. Här är ett pass med samlade övningar Read more…

Zamlat

Erbjudande! Prova-på-vecka för 350:-

Prova på vecka för endast 350kr! Vi erbjuder dig som inte yogat hos oss förut att yoga hur mycket du vill under 1 vecka så du kan prova våra olika lärare och klasser. Kan endast köpas på studion, Read more…

Workshops

fördjupningsklass Ashtanga

15:e Aug kl 16.00 Har du gått en introkurs i Ashtanga? Eller har du tränat Ashtanga ett tag och vill utvecklas vidare? I den här kursen går vi djupare, besvarar eventuella frågor om tekniker just du Read more…