Introduktionskurs i Ashtanga yoga.

13-14:e Aug

Här får du tillfälle att få en ordentlig genomgång av grunderna och tekniker i Ashtangayogan. Det blir en kurs som siktar både på det övergripande och på djupet. 

Målet med kursen är att du ska ha en övergripande bild av  Ashtangans serie och var just din nivå är så att du kan bygga vidare därifrån. Med enkla tekniker för olika nivåer får du en guide för hur du tar dig steg för steg framåt i din egen träning.

Kursen är på 2 dagar Mån och Tis, 16.00-18.00 båda dagarna. 

Pris: 400:- för dig som har kort eller köper kort i samband med workshopen. Ord.Pris 500:-

Vid bokning via vår hemsida kan du betala enbart med kort, du kan alltid skicka en anmälan via mail och göra din betalning med bankgiro/Swish. Avvakta då alltid svar på att du har fått en plats innan du gör din betalning för att undvika överbokningar.

Bankgiro: 57 44- 64 29

Swish:  123 056 70 40

Välkommen!

Mer info: 076-2977246 el info@dinbalans.nu


0 thoughts on “Ashtanga introduktionskurs”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Related Posts

Info

Expand your comfort zone, handstående workshop

Handstående workshop med Kasia. Expand your comfort zone 2-3 mars Totalt 10h workshop 1500:- Denna roliga och engagerande workshop är en introduktion i grundprinciperna i handstående. Vi kommer bryta ner din rädslor och utforska vilka Read more…

Filosofi

Vilja och känsla

Hela tiden återkommer den där balansen, balansen mellan att vilja och känna. När vi rör oss utifrån viljan, tar vi i lite för mycket, vi rör oss utifrån huvudet, en föreställning om hur det ska Read more…

Info

Gratis terminskort till en vän?

Varje termin skänker vi ett terminskort till en behövande. Det kan vara någon som är sjukskriven och verkligen behöver yoga men inte har ekonomin till det. Känner du någon som verkligen skulle må bra av Read more…