Har du friskvårdsbidrag kvar och vill nyttja det innan årsskiftet?

Du kan köpa ditt kort nu och starta det när vi drar igång med vårterminen v.4! Perfekt julklapp till dig själv och du har vårterminen säkrad med många sköna timmar på mattan.

Vi har yoga som täcker de flesta behov och du kan välja fritt med ett och samma klippkort. Växla som du vill, gå flera gånger en vecka och kanske inte alls en annan. Gå på avslappnande yin/mindfulnessyoga eller gör kroppen stark med Ashtanga.

”Yes, passar mig perfekt, men Hur handlar jag?”

Alternativ 1. Du kan följa instruktionerna på DinBalans.nu/priser. Där kan du även handla i vår webbshop. Kvitto kommer direkt via Mail

Alternativ 2. Skapa ett konto hos oss här. Swisha summan för det kort du vill ha när vi ser din betalning skickas kvitto på Mail (kan ta några dagar, är det brådis kan man hojta till mig på mailen)

Alternativ 3. Maila oss så fixar vi allt det där åt dig, vi behöver då:

 • namn
 • adress
 • personnummer
 • mailadress
 • Vilket kort du vill köpa (de olika korten och prisalternativ hittar du längst ner på hemsidan)

Swisha sedan summan till Swish 123 056 70 40 (eller kör bankgiro 57 44- 64 29)

Är det brådis med kvitto? Maila mig när du betalt, så lägger jag in din betalning och skickar kvitto.

Ditt kort är alltid giltigt 10 mån från första klassen du startar kortet med, alternativt som längst 12 mån från inköpsdatum.

Det går inte ringa mig under Dec och fram tom 16 Jan. Men maila gärna så hjälper jag dig så fort jag kan om du har frågor eller annat som behöver en speciallösning. Daniela.schutt@me.com

 

Gooood Juuuul!


2 thoughts on “Har du friskvårdsbidrag kvar?”

Anri Kämpe · november 30, 2018 at 11:28 e m

Hej,
Jag vill nyttja mitt friskvårdsbidrag på ett klippkort hos er. 10-klipp 1300:-

Har 1700:- att nyttja via kommunen. Varit på Yinyoga i Göteborg med dottern med Gongbad och känner att yoga kan vara något för mig tills v.4 när ni kör igång igen.

Men behöver er expertis i ärendet.
Kan ni kontakta mig per samtal så jag vet hur jag ska kunna använda friskvårdet som betalning.

Bor förövrigt i Eskilstuna.
0739347274
Med vänliga hälsningar Anri Kämpe

  Daniela · december 1, 2018 at 4:05 e m

  Hej Anri.
  Jag är utomlands just nu och kan inte ringa dig. Jag har skickat dig ett mail och vi kan säkert lösa det smidigt den vägen.
  God fortsatt helg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Related Posts

Filosofi

Vilja och känsla

Hela tiden återkommer den där balansen, balansen mellan att vilja och känna. När vi rör oss utifrån viljan, tar vi i lite för mycket, vi rör oss utifrån huvudet, en föreställning om hur det ska Read more…

Bindväv

4 armlinjerna pressur/yin pass

På våra pressur/yinklasser jobbar vi med de olika bindvävslinjerna i kroppen. I axlar armar har vi två linjer på baksidan och två på framsidan. De här linjerna påverkar din hållning lite mer indirekt. Spänningar, dålig Read more…