Varje termin skänker vi ett terminskort till en behövande. Det kan vara någon som är sjukskriven och verkligen behöver yoga men inte har ekonomin till det. Känner du någon som verkligen skulle må bra av att kunna gå en hel termin obegränsat på yoga? Vi prioriterar förutom behovet även att personen har både möjlighet och förmåga att nyttja denna möjlighet.

Nominera då din vän till vt 2019 års gratiskort. Maila till oss varför just din vän passar att nomineras till ett yogakort, samt dela länken till detta blogginlägg.


3 thoughts on “Gratis terminskort till en vän?”

Annelie · december 19, 2018 at 3:54 e m

Jag har en kär vän som alltför länge har stretat i motvind,först med utbrändhet,sedan med depression och arbetslöshet som följd.Som om inte detta vore nog fick hon dessutom gå en tuff match mot cancern med allt vad det innebär.Trots att hela hennes liv och självbild har vänts upp och ner,och trots att både hennes ekonomi och fysik har gått på tomgång under denna period,så har hon aldrig gett upp hoppet om att hitta tillbaka.Inte till det gamla,för den vägen finns inte kvar.Det vet hon.Utan allt hon önskar nu är att hitta tillbaka till sig själv,och till nåt nytt som hon kan känna sig bekväm och levande i.Yogan är en sådan väg.I yogan hittar hon både livet,lugnet,lusten och lyckan igen.Jag önskar så att hon skulle få bli den som får möjlighet till det fria året.Hon har yogat hos er några ggr,och älskar det.🙏🏼❤️

Maarit Haapala · december 19, 2018 at 4:22 e m

Jag skulle vilja ge min dotter Nina Andersson ett terminskort. Det skulle stärka henne och göra henne väldigt glad.
Maarit

Maria Gärtner · december 28, 2018 at 11:50 f m

Jag vill nominera min arbetskamrat som haft ett tufft år bakom sig med att få jobba rätt mycket i motvind när hennes synhjälpmedel till datorn kraschat. Det har tagit för lång tid att få det åtgärdat med följden att hon som är ambitiös och vill få saker gjorda fått överanstränga sig o se. Följden har blivit stora problem med nacken som hon skulle ha stor hjälp av en termins yoga. Då skulle hon få nystart med nacke o kropp o kanske troligen slippa få upprepande infektioner och kunna vara stark för sin lilla goa pojke o sjuka föräldrar. Yogan blir ett sätt att tackla många jobbiga motgångar. Hon är så värd det min rara o goa arbetskamrat

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Related Posts

Info

Rabatter till dig som behöver det

Rabatter till dig som behöver det Vi vill att du som verkligen behöver det fortfarande ska kunna yoga till ett lägre pris. Med en rabatt som hjälper dig att kunna yoga och ta hand om dig Read more…

Info

Viryayoga på DinBalans

Du har väl inte missat att vi från och med denna terminen har klasser i Viryayoga!!! Viryayoga är en dynamisk yogaform som med sin fokus på biomekanik gör det möjligt att utöva yoga med minimerad skaderisk och samtidigt systematiskt stärka och mjuka upp kroppen. Ordet virya kommer från språket sanskrit och betyder "energi" eller "kraft". Ett passande beskrivning av hur man känner sig efter en viryayogaklass!

Info

Terminsstart HT 2019

Terminsstart HT 2019 V.34 Höstens schema börjar rulla fr.o.m v.34. Men vi börjar som du kanske redan sett redan v.32 med introduktionskurs i Ashtangayoga och v.33 en hel veckas djupdykning i Ashtanga! Även om jag Read more…