MindfulnessYoga är en kombination av Mindfulness och yoga. I Mindfulness tränar vi oss i medveten närvaro, att aktivt vara här och nu och släppa allt annat. Yoga kan med sina yogapositioner (asanas) och andningsövningar (pranayama) göra det lättare att nå ett meditativt tillstånd. 

I denna introklass får du veta mer om Mindfulness och hur kraftfullt det är att använda Mindfulness och Yoga tillsammans. Passar såväl dig som är van yogi som nybörjare.

Klippkort på DinBalans gäller. Boka dig via schemat

Drop in bokas via Camilla Strandmark på info@ujjayi.se alternativt köp en dropin i vår webbshop för att sedan kunna boka i schemat på hemsidan.

Begränsat antal platser så boka in dig i tid!


0 thoughts on “Intro mindfulnessyoga”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Related Posts

Info

Fascia facts

Fascia facts teori och praktik. Den nya och uppdaterade versionen av den populära workshopen. Här får du mycket matnyttigt om bindväven, vi går igenom vad bindväven är, vad den har för funktioner, vad som händer Read more…

Info

Intro Ashtangayoga

3 dagars workshop i Ashtangayogans grunder. Denna omgång får du hela 5 klasser varav: Två teknikklasser En hel klass med ashtangans första serie  En klass i andningsgrunder  En introduktion till yogans filosofi. Ashtangayogan är en Read more…

Info

Introduktion i andning

Andningsintro. Yogan har mängder av andningstekniker och är alltid en central del oavsett yogaform. Varför är andning så viktig i yogan? Vilka andningstekniker använder vi och varför?  Här får du en snabb introduktion till grunderna Read more…