MindfulnessYoga är en kombination av Mindfulness och yoga. I Mindfulness tränar vi oss i medveten närvaro, att aktivt vara här och nu och släppa allt annat. Yoga kan med sina yogapositioner (asanas) och andningsövningar (pranayama) göra det lättare att nå ett meditativt tillstånd. 

I denna introklass får du veta mer om Mindfulness och hur kraftfullt det är att använda Mindfulness och Yoga tillsammans. Passar såväl dig som är van yogi som nybörjare.

Klippkort på DinBalans gäller. Boka dig via schemat

Drop in bokas via Camilla Strandmark på info@ujjayi.se alternativt köp en dropin i vår webbshop för att sedan kunna boka i schemat på hemsidan.

Begränsat antal platser så boka in dig i tid!


0 thoughts on “Intro mindfulnessyoga”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Related Posts

Info

Antistressklasser på fredagar

Hur kan vi hantera stress? Den eviga frågan i vårt samhälle idag. Genom åren har jag haft stressfysiologi som brinnande intresse, vare sig vi upplever ett akut trauma eller långvarig vardagsstress så har vi samma Read more…

Info

Nytt bokningssystem under v.12

Vi flyttar till ett nytt bokningssystem Vi flyttar till ett nytt, enklare och smidigare bokningssystem under v.12. Inga klasser kommer hållas under veckan, vi startar igen v.13 med nytt fräscht bokningsystem. Äntligen är det dags Read more…

Info

Fascia facts

Fascia facts teori och praktik. Den nya och uppdaterade versionen av den populära workshopen. Här får du mycket matnyttigt om bindväven, vi går igenom vad bindväven är, vad den har för funktioner, vad som händer Read more…