Yinyogan är en rätt ny yogaform. Vill du veta hur den kom till? Vilka som gjort den känd? Vad den består av? Och vad den gör för kropp/sinne? Kom och YinYoga medan du får en liten föreläsning om yinyogans värld. Perfekt introklass om du inte yinyogat förut men också för dig som är van och bara vill veta mer.

Klippkort på DinBalans gäller. 

Drop in bokas via Kirsti på info@kirstiyoga.se alternativt köpa drop in i vår webshop och sedan boka i schemat. Begränsat antal platser så boka in dig i tid!

Categories: Info

0 thoughts on “Intro till yin”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Related Posts

Info

Rabatter till dig som behöver det

Rabatter till dig som behöver det Vi vill att du som verkligen behöver det fortfarande ska kunna yoga till ett lägre pris. Med en rabatt som hjälper dig att kunna yoga och ta hand om dig Read more…

Info

Viryayoga på DinBalans

Du har väl inte missat att vi från och med denna terminen har klasser i Viryayoga!!! Viryayoga är en dynamisk yogaform som med sin fokus på biomekanik gör det möjligt att utöva yoga med minimerad skaderisk och samtidigt systematiskt stärka och mjuka upp kroppen. Ordet virya kommer från språket sanskrit och betyder "energi" eller "kraft". Ett passande beskrivning av hur man känner sig efter en viryayogaklass!

Info

Terminsstart HT 2019

Terminsstart HT 2019 V.34 Höstens schema börjar rulla fr.o.m v.34. Men vi börjar som du kanske redan sett redan v.32 med introduktionskurs i Ashtangayoga och v.33 en hel veckas djupdykning i Ashtanga! Även om jag Read more…