Yinyogan är en rätt ny yogaform. Vill du veta hur den kom till? Vilka som gjort den känd? Vad den består av? Och vad den gör för kropp/sinne? Kom och YinYoga medan du får en liten föreläsning om yinyogans värld. Perfekt introklass om du inte yinyogat förut men också för dig som är van och bara vill veta mer.

Klippkort på DinBalans gäller. 

Drop in bokas via Kirsti på info@kirstiyoga.se alternativt köpa drop in i vår webshop och sedan boka i schemat. Begränsat antal platser så boka in dig i tid!

Categories: Info

0 thoughts on “Intro till yin”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Related Posts

Info

Fascia facts

Fascia facts teori och praktik. Den nya och uppdaterade versionen av den populära workshopen. Här får du mycket matnyttigt om bindväven, vi går igenom vad bindväven är, vad den har för funktioner, vad som händer Read more…

Info

Intro Ashtangayoga

3 dagars workshop i Ashtangayogans grunder. Denna omgång får du hela 5 klasser varav: Två teknikklasser En hel klass med ashtangans första serie  En klass i andningsgrunder  En introduktion till yogans filosofi. Ashtangayogan är en Read more…

Info

Introduktion i andning

Andningsintro. Yogan har mängder av andningstekniker och är alltid en central del oavsett yogaform. Varför är andning så viktig i yogan? Vilka andningstekniker använder vi och varför?  Här får du en snabb introduktion till grunderna Read more…