Yinyogan är en rätt ny yogaform. Vill du veta hur den kom till? Vilka som gjort den känd? Vad den består av? Och vad den gör för kropp/sinne? Kom och YinYoga medan du får en liten föreläsning om yinyogans värld. Perfekt introklass om du inte yinyogat förut men också för dig som är van och bara vill veta mer.

Klippkort på DinBalans gäller. 

Drop in bokas via Kirsti på info@kirstiyoga.se alternativt köpa drop in i vår webshop och sedan boka i schemat. Begränsat antal platser så boka in dig i tid!

Categories: Info

0 thoughts on “Intro till yin”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Related Posts

Info

Antistressklasser på fredagar

Hur kan vi hantera stress? Den eviga frågan i vårt samhälle idag. Genom åren har jag haft stressfysiologi som brinnande intresse, vare sig vi upplever ett akut trauma eller långvarig vardagsstress så har vi samma Read more…

Info

Nytt bokningssystem under v.12

Vi flyttar till ett nytt bokningssystem Vi flyttar till ett nytt, enklare och smidigare bokningssystem under v.12. Inga klasser kommer hållas under veckan, vi startar igen v.13 med nytt fräscht bokningsystem. Äntligen är det dags Read more…

Info

Fascia facts

Fascia facts teori och praktik. Den nya och uppdaterade versionen av den populära workshopen. Här får du mycket matnyttigt om bindväven, vi går igenom vad bindväven är, vad den har för funktioner, vad som händer Read more…