3 dagars workshop i Ashtangayogans grunder.

Denna omgång får du hela 5 klasser varav:

  • Två teknikklasser
  • En hel klass med ashtangans första serie 
  • En klass i andningsgrunder 
  • En introduktion till yogans filosofi.

Ashtangayogan är en av de mest fysiska yogaformerna. Här får du chansen att gå in på detaljer och kunna utveckla dig steg för steg. Vi går igenom grundregler som hjälper dig i alla positioner samt tekniker och varianter som hjälper dig på vägen. Passar dig som nybörjare, eller dig som vill fördjupa din teknik.

  • Fredag kl 17.00-19.00 teknikklass del 1
  • Lördag kl 08.00-09.00 andningsintro
  • Lördag kl 09.15-11.15 teknikklass del 2
  • Söndag 08-10.00 Ashtanga ledd klass
  • Söndag 10.30-11.30 Yoga filosofi, en kort introduktion.

Pris: 500:- för dig som har kort eller köper kort i samband med workshopen. Ord.Pris 650:-

Varmt välkomna till en perfekt start på den nya terminen 2018!

Vid bokning via vår hemsida kan du betala enbart med kort, du kan alltid skicka en anmälan via mail och göra din betalning med bankgiro/Swish. Avvakta då alltid svar på att du har fått en plats innan du gör din betalning för att undvika överbokningar.

Bankgiro: 57 44- 64 29

Swish:  123 056 70 40


0 thoughts on “Intro Ashtangayoga”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Related Posts

Info

Antistressklasser på fredagar

Hur kan vi hantera stress? Den eviga frågan i vårt samhälle idag. Genom åren har jag haft stressfysiologi som brinnande intresse, vare sig vi upplever ett akut trauma eller långvarig vardagsstress så har vi samma Read more…

Info

Nytt bokningssystem under v.12

Vi flyttar till ett nytt bokningssystem Vi flyttar till ett nytt, enklare och smidigare bokningssystem under v.12. Inga klasser kommer hållas under veckan, vi startar igen v.13 med nytt fräscht bokningsystem. Äntligen är det dags Read more…

Info

Fascia facts

Fascia facts teori och praktik. Den nya och uppdaterade versionen av den populära workshopen. Här får du mycket matnyttigt om bindväven, vi går igenom vad bindväven är, vad den har för funktioner, vad som händer Read more…