3 dagars workshop i Ashtangayogans grunder.

Denna omgång får du hela 5 klasser varav:

  • Två teknikklasser
  • En hel klass med ashtangans första serie 
  • En klass i andningsgrunder 
  • En introduktion till yogans filosofi.

Ashtangayogan är en av de mest fysiska yogaformerna. Här får du chansen att gå in på detaljer och kunna utveckla dig steg för steg. Vi går igenom grundregler som hjälper dig i alla positioner samt tekniker och varianter som hjälper dig på vägen. Passar dig som nybörjare, eller dig som vill fördjupa din teknik.

  • Fredag kl 17.00-19.00 teknikklass del 1
  • Lördag kl 08.00-09.00 andningsintro
  • Lördag kl 09.15-11.15 teknikklass del 2
  • Söndag 08-10.00 Ashtanga ledd klass
  • Söndag 10.30-11.30 Yoga filosofi, en kort introduktion.

Pris: 500:- för dig som har kort eller köper kort i samband med workshopen. Ord.Pris 650:-

Varmt välkomna till en perfekt start på den nya terminen 2018!

Vid bokning via vår hemsida kan du betala enbart med kort, du kan alltid skicka en anmälan via mail och göra din betalning med bankgiro/Swish. Avvakta då alltid svar på att du har fått en plats innan du gör din betalning för att undvika överbokningar.

Bankgiro: 57 44- 64 29

Swish:  123 056 70 40


0 thoughts on “Intro Ashtangayoga”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Related Posts

Info

Backbend Journey

Tycker du att bakåtböjare är utmanande? Du är inte ensam. Därför kör vi en hel vecka med tid till bakåtböjare, Både övningar för att ge kroppen den styrka och rörlighet som behövs, men även den teknik och de saker vi kanske inte inte riktigt hittar själva för att göra bakåtböjare till din roligaste del i din träning.

Info

Fascia Facts 14 Dec

Fascia Facts på Mowe 14 dec ”Bindväv är bara förpackningsmaterial”…. japp det trodde man länge. Men nu vet vi att det har mängder med uppgifter i kroppen och klassas som ett ”nytt” organ. Bindväven kan Read more…

Info

Rabatter till dig som behöver det

Rabatter till dig som behöver det Vi vill att du som verkligen behöver det fortfarande ska kunna yoga till ett lägre pris. Med en rabatt som hjälper dig att kunna yoga och ta hand om dig Read more…