3 dagars workshop i Ashtangayogans grunder.

Denna omgång får du hela 5 klasser varav:

  • Två teknikklasser
  • En hel klass med ashtangans första serie 
  • En klass i andningsgrunder 
  • En introduktion till yogans filosofi.

Ashtangayogan är en av de mest fysiska yogaformerna. Här får du chansen att gå in på detaljer och kunna utveckla dig steg för steg. Vi går igenom grundregler som hjälper dig i alla positioner samt tekniker och varianter som hjälper dig på vägen. Passar dig som nybörjare, eller dig som vill fördjupa din teknik.

  • Fredag kl 17.00-19.00 teknikklass del 1
  • Lördag kl 08.00-09.00 andningsintro
  • Lördag kl 09.15-11.15 teknikklass del 2
  • Söndag 08-10.00 Ashtanga ledd klass
  • Söndag 10.30-11.30 Yoga filosofi, en kort introduktion.

Pris: 500:- för dig som har kort eller köper kort i samband med workshopen. Ord.Pris 650:-

Varmt välkomna till en perfekt start på den nya terminen 2018!

Vid bokning via vår hemsida kan du betala enbart med kort, du kan alltid skicka en anmälan via mail och göra din betalning med bankgiro/Swish. Avvakta då alltid svar på att du har fått en plats innan du gör din betalning för att undvika överbokningar.

Bankgiro: 57 44- 64 29

Swish:  123 056 70 40


0 thoughts on “Intro Ashtangayoga”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Related Posts

Info

Rabatter till dig som behöver det

Rabatter till dig som behöver det Vi vill att du som verkligen behöver det fortfarande ska kunna yoga till ett lägre pris. Med en rabatt som hjälper dig att kunna yoga och ta hand om dig Read more…

Info

Viryayoga på DinBalans

Du har väl inte missat att vi från och med denna terminen har klasser i Viryayoga!!! Viryayoga är en dynamisk yogaform som med sin fokus på biomekanik gör det möjligt att utöva yoga med minimerad skaderisk och samtidigt systematiskt stärka och mjuka upp kroppen. Ordet virya kommer från språket sanskrit och betyder "energi" eller "kraft". Ett passande beskrivning av hur man känner sig efter en viryayogaklass!

Info

Terminsstart HT 2019

Terminsstart HT 2019 V.34 Höstens schema börjar rulla fr.o.m v.34. Men vi börjar som du kanske redan sett redan v.32 med introduktionskurs i Ashtangayoga och v.33 en hel veckas djupdykning i Ashtanga! Även om jag Read more…