3 dagars workshop i Ashtangayogans grunder.

Denna omgång får du hela 5 klasser varav:

  • Två teknikklasser
  • En hel klass med ashtangans första serie 
  • En klass i andningsgrunder 
  • En introduktion till yogans filosofi.

Ashtangayogan är en av de mest fysiska yogaformerna. Här får du chansen att gå in på detaljer och kunna utveckla dig steg för steg. Vi går igenom grundregler som hjälper dig i alla positioner samt tekniker och varianter som hjälper dig på vägen. Passar dig som nybörjare, eller dig som vill fördjupa din teknik.

  • Fredag kl 17.00-19.00 teknikklass del 1
  • Lördag kl 08.00-09.00 andningsintro
  • Lördag kl 09.15-11.15 teknikklass del 2
  • Söndag 08-10.00 Ashtanga ledd klass
  • Söndag 10.30-11.30 Yoga filosofi, en kort introduktion.

Pris: 500:- för dig som har kort eller köper kort i samband med workshopen. Ord.Pris 650:-

Varmt välkomna till en perfekt start på den nya terminen 2018!

Vid bokning via vår hemsida kan du betala enbart med kort, du kan alltid skicka en anmälan via mail och göra din betalning med bankgiro/Swish. Avvakta då alltid svar på att du har fått en plats innan du gör din betalning för att undvika överbokningar.

Bankgiro: 57 44- 64 29

Swish:  123 056 70 40


0 thoughts on “Intro Ashtangayoga”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Related Posts

Info

Allt om ryggen med gästlärare Olivia Berggren

Allt om ryggen Välkommen till workshopen där vi yogar för ökad kroppskännedom, styrka och glädje över kroppens alla möjligheter!Att ryggen är en central del av vår kropp i rörelse råder det inga tvivel om, men Read more…

Info

Gongbad – Koncert Mateusz Krawiec

Gongbad och föreläsning med Mateusz Krawiec 2 feb Gongbad är en upplevelse utöver det vanliga.En djupavslappning till de läkande vibrationerna av gongen ger en stressreducerande effekt. Vibrationerna hjälper oss att aktivera vårt parasympatiska nervsystem och djupt Read more…

Info

Backbend Journey

Tycker du att bakåtböjare är utmanande? Du är inte ensam. Därför kör vi en hel vecka med tid till bakåtböjare, Både övningar för att ge kroppen den styrka och rörlighet som behövs, men även den teknik och de saker vi kanske inte inte riktigt hittar själva för att göra bakåtböjare till din roligaste del i din träning.