Terminsstart HT 2019 V.34

Höstens schema börjar rulla fr.o.m v.34. Men vi börjar som du kanske redan sett redan v.32 med introduktionskurs i Ashtangayoga och v.33 en hel veckas djupdykning i Ashtanga! Även om jag i skrivande stund bara har haft 2 dagar utan klasser sedan Vårterminen avslutades så saknar jag er elever redan. Ni ger så mycket, ni är min källa till utveckling och jag är otroligt tacksam för förtroendet och resan att få utvecklas tillsammans med er. Jag har planerat in lite härliga nedslag med yoga under sommaren så att vi får hålla yogan flödande! Anki, Cveta och Susanne kommer hålla igång med egenträning under sommaren så att alla som vill kan komma, låna salen och få egen tid och plats för sin egen träning. Håll utkik på FB för tider!

Allt på höstterminens schema är inte spikat än, men här kan du se det som är bokat hittills:

Denna vecka jobbar jag med administration och nästa vecka kommer jag ääääntligen resa till Leksand och sätta mig med Marit för att fortsätta skriva på boken. Det är så mycket som finns i huvudet som måste hitta sin väg ner på pappret.

Tills vi ses nästa gång!! Njuuuut på mattan!!


2 thoughts on “Terminsstart HT 2019”

Malin Thoren · augusti 5, 2019 at 7:52 e m

Hej
Jag har provat enstaka ashtanga yoga pass och är mycket nyfiken.
Finns plats på workshopen denna vecka 9-11/8 ? Sen undrar jag om det finns plats i grupper att delta regelbundet måndag+ onsdag.
Vänligen
Malin Jones
Vänligen Malin

  Daniela · augusti 5, 2019 at 8:04 e m

  Hej Malin.
  Vad roligt att du vill Ashtanga. Ja det finns platser kvar till helgen. Du är varmt välkommen. Det finns även platser på nästa vecka. Då vi kör Ashtanga mån till lör.
  Du anmäler dig enklast via vårt schema.
  Under terminen är det först till kvarn på måndagar och onsdagar.
  Du kan självklart boka dig med ett klippkort i förväg.

  Varmt välkommen Malin!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Related Posts

Workshops

Partner-Up yoga!

Partner-Up yoga På årets Internationella Kvinnodag, 8e mars!       Partner Up! Kompisyoga, är en mycket uppskattad möjlighet att komma varandra närmare och umgås på nytt sätt. I denna lekfulla klass övar vi styrka & Read more…

Workshops

Sense-In ® retreat 14-15 Mars

En hel helgs retreat i Sense-In ® Sense-In® är baserat på vår stressfysiologi. Vårt stressystem är ett av kroppens äldsta system och det är byggt för en helt annan miljö än den vi har nu. Read more…

Workshops

Gongbad – Koncert Mateusz Krawiec

Gongbad och föreläsning med Mateusz Krawiec 2 feb Gongbad är en upplevelse utöver det vanliga.En djupavslappning till de läkande vibrationerna av gongen ger en stressreducerande effekt. Vibrationerna hjälper oss att aktivera vårt parasympatiska nervsystem och djupt Read more…