Sense-In

Sense-In är baserat på vår stressfysiologi. Vårt stressystem är ett av kroppens äldsta system och det är byggt för en helt annan miljö än den vi har nu. Att förstå systemet, vad det är byggt för, hur det fungerar i olika situationer är grunden för att kunna styra över det.

I det här systemet lär vi oss om hur vårt nervsystem fungerar och med det hur vi kan påverka det i den riktning vi behöver. Vi använder oss sedan av tekniker från olika traditioner som yoga, mindfulness, braingymövningar m.fl.

Du kommer känna att du snart har flertalet nycklar att styra ditt liv med. Du får bättre kontroll över ditt mående både mentalt och fysiskt.

Tre kvällar i Juli går vi igenom grunderna.
17.00-18.45.
Vanligt klippkort/drop-in gäller

Klasser i Sense-In kommer under hösten ligga på Tisdagar kl 10.30-12.00 och passar utmärkt för dig som är sjukskriven, utbränd eller bara vill ha bättre balans i livet, sinnet och kroppen.

Sense-In har tre viktiga grundpelare:

  • Sense- In breath 
  • Sense-In body 
  • Sense-In mind

Varje del börjar med teori bakom de tekniker vi använder. Sedan applicerar vi tekniker för att påverka systemet. För att nå effekt i kroppen måste gamla mönster bytas till nya vanor. Vi övar på mattan, men många elever tar med sig några enkla nycklar att använda i vardagen. Det vi gör mest av under dygnet, har också störst effekt på oss. Därefter reflekterar vi, ibland blir man förvånad av effekterna eller kommer på egna små övningar eller justerar en övning så att den passar just dig. Det viktigaste av allt är att testa, utvärdera, testa igen. Hitta din egen väg, dina egna nya vanor.


0 thoughts on “Intro till Sense-In Yoga”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Related Posts

Info

Gongkoncert med Mateusz Krawiec

Gongkoncert och ljudworkshop med Mateusz Krawiec 27 Sept En succé i repris!!Gongbad är en upplevelse utöver det vanliga.En djupavslappning till de läkande vibrationerna av gongen ger en stressreducerande effekt. Vibrationerna hjälper oss att aktivera vårt Read more…

Info

Förhållningsregler i studion

Det är verkligen inte lätt för många företag, både yogastudios, hotell och restauranger, evenemangsarrangörer, flygbolag m.fl har det tufft och vi hoppas komma igenom detta och ändå landa på fötterna.Vi vill ju givetvis att alla ska Read more…

Workshops

Gongbad – Koncert Mateusz Krawiec

Gongbad och föreläsning med Mateusz Krawiec 2 feb Gongbad är en upplevelse utöver det vanliga.En djupavslappning till de läkande vibrationerna av gongen ger en stressreducerande effekt. Vibrationerna hjälper oss att aktivera vårt parasympatiska nervsystem och djupt Read more…