Vi flyttar till ett nytt bokningssystem

Vi flyttar till ett nytt, enklare och smidigare bokningssystem under v.12. Inga klasser kommer hållas under veckan, vi startar igen v.13 med nytt fräscht bokningsystem.

Äntligen är det dags för oss att byta till momoyoga. Det känns lite som julafton. Vi hoppas att detta kommer göra det lättare för både er elever och oss lärare. Vi har testat momoyoga och känner att det är ett smidigare och mer lättöverskådligt system. Det kommer vara lättare att boka sig i förväg till en klass och det gör att vi lättare kan gå ut med information till de elever som bokat sig.

Vi flyttar ditt konto åt dig. När flytten är genomförd kommer du att få ett email med en länk så att du kan skapa ett nytt lösenord. Detta mail kommer någon gång under slutet av v.12

Vad behöver du göra?

 • logga in via den länk som momoyoga skickar ut. (den kommer någon gång under v.12)
 • skapa ett nytt lösenord
 • lägg till alla dina adressuppgifter (detta krävs då det nya systemet baseras på fakturor)
 • behöver du ha ditt personnummer på dina fakturor lägger du enklast till detta i samma fält som ditt efternamn (krävs för EKAFRABATT)
 • kontrollera gärna att ditt konto stämmer, att du har samma antal ggr kvar på ditt kort och med rätt utgångsdatum som du har på karmasoft. Kontakta oss om något är fel.
 • Boka dina klasser! Testa dig runt och lär dig hitta i systemet

Som sagt, vi flyttar ditt konto åt dig, men bara konton som har klipp eller kort aktiva. Om du brukar betala drop-in/klass eller om du är en gammal elev som kommer som ny efter ett längre uppehåll, då behöver du göra ett nytt konto, det gör du enkelt genom att boka en klass i schemat, du blir då guidad till att skapa ett nytt konto. Vi kan givetvis hjälpa dig att göra det på plats i studion, bara dyk upp obokad så hjälper vi dig.

OBS! skapa bara ett konto själv om du vet att du INTE har några klippkort aktiva på ditt nuvarande Karmasoftkonto. Annars kan vi bli sittande med mängder av dubbla konton eftersom vi flyttar ditt nuvarande konto under v.12.

 Övrigt bra att veta om det nya systemet: 

 • Det nya systemet bygger på Fakturor. Om du vill boka en klass och inte har ett kort kommer du bli erbjuden att köpa ett kort, systemet skapar automatiskt en faktura som du kan skriva ut och betala. Du kommer kunna boka klasser direkt när fakturan är skapad, du behöver inte längre vänta på att betalningen ska registreras.
 • du hittar alla dina fakturor under ditt konto och kan skriva ut dem hur många gånger du vill
 • Momoyoga har en egen app du kan ladda ner för att enklare boka och sköta ditt konto. För att se/skriva ut dina fakturor måste du dock logga in via webbläsare
 • Det kommer INTE längre vara möjligt att dela på ett konto, vi  kan däremot registrera en dubbelbokning åt dig om du tar med en vän på ditt kort.
 • Det nya systemet skickar automatiskt ut en påminnelse 7 dagar före utgång om att kortet är på väg att gå ut. Det betyder att du kan få en påminnelse mitt i sommaren och inte ha en chans att gå upp resterande gånger om du har några kvar. Vi ber dig därför att hålla koll på utgångsdatumet på ditt kort så att du hinner nyttja alla dina gånger.

Vi kommer låta båda systemen vila parallellt den första veckan samtidigt som studion är stängd och vi har därför tid att rätta till eventuella fel. Kontakta oss så snart som möjligt om något ser konstigt ut.

Vi kommer skicka ut fakturor om till elever som har minus på sitt konto vid flytten.Vi ber ödmjukast om förståelse under flytten och vi gör allt vi kan samt håller fingrar och tår korsade för att det ska gå både lätt och smidigt.
 

Lathund för hantering av ditt konto på Momoyoga:


Categories: InfoZamlat

2 thoughts on “Nytt bokningssystem under v.12”

Rosemari Ahlqvist · april 8, 2019 at 4:20 e m

Skulle vilja ha tillgång till att boka pass.

  Daniela · april 8, 2019 at 5:17 e m

  Hej Rosmari, följ instruktionerna på denna sida för att skapa en profil och köpa kort: https://dinbalans.nu/priser-2/
  Alternativt dyk upp på en av våra klasser så hjälper vi dig.❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Related Posts

Info

Gongkoncert med Mateusz Krawiec

Gongkoncert och ljudworkshop med Mateusz Krawiec 27 Sept En succé i repris!!Gongbad är en upplevelse utöver det vanliga.En djupavslappning till de läkande vibrationerna av gongen ger en stressreducerande effekt. Vibrationerna hjälper oss att aktivera vårt Read more…

Info

Förhållningsregler i studion

Det är verkligen inte lätt för många företag, både yogastudios, hotell och restauranger, evenemangsarrangörer, flygbolag m.fl har det tufft och vi hoppas komma igenom detta och ändå landa på fötterna.Vi vill ju givetvis att alla ska Read more…

Workshops

Gongbad – Koncert Mateusz Krawiec

Gongbad och föreläsning med Mateusz Krawiec 2 feb Gongbad är en upplevelse utöver det vanliga.En djupavslappning till de läkande vibrationerna av gongen ger en stressreducerande effekt. Vibrationerna hjälper oss att aktivera vårt parasympatiska nervsystem och djupt Read more…