Åååh, det är alltid läskigt att höja priserna när man är egenföretagare. Men nu har jag skjutit på det i flera år! Vi har faktiskt haft samma priser i mer än fem år, kanske är det ännu mer, kan inte ens minnas när jag höjde priset sist.
Det är dags att ta tag i det och nu höjer vi försiktigt med ca 10% på alla kort. MEN vi kör det gamla priset hela första veckan på terminen! Så du kan fortfarande passa på och få den här terminens kort till det gamla priset!

Kommunens friskvårdsapp

Vi har samtidigt vägt i guldskål om vi ska ta steget att gå med tillfälligt i kommunens friskvårdsapp Epassi, så att alla kommunanställda ska kunna nyttja sitt friskvårdsbidrag även hos oss. Vi har haft en dialog med kommunen och hoppas på att kommunen ska byta leverantör till en som inte belastar oss leverantörer på samma sätt… Vi inser att även ni elever väntar och hoppas för att kunna nyttja ert friskvårdsbidrag hos oss. Därför tar vi nu steget och testar Epassi under en termin för att se hur detta påverkar oss.

De nya priserna (och de gamla) hittar du längst ner i fotnoten på alla sidor här på hemsidan.0 thoughts on “Uppdaterade priser”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Related Posts

Workshops

Sense-In ® retreat 14-15 Mars

En hel helgs retreat i Sense-In ® Sense-In® är baserat på vår stressfysiologi. Vårt stressystem är ett av kroppens äldsta system och det är byggt för en helt annan miljö än den vi har nu. Read more…

Zamlat

Prova-på-vecka

Nästa vecka har vi flera klasser som är öppna för prova-på. Schemat är lite annorlunda än hur det kommer se ut sedan när terminen har startat. Du kan boka din plats redan nu via momoyoga.

Workshops

Introduktion i Ashtanga

3 dagars workshop i Ashtangayogans grunder.Denna omgång får du hela 4 klasser varav två teknikklasser, en hel klass med ashtangans första serie samt en klass i andningsgrunder. Ashtangayogan är en av de mest fysiska yogaformerna. Read more…