Åååh, det är alltid läskigt att höja priserna när man är egenföretagare. Men nu har jag skjutit på det i flera år! Vi har faktiskt haft samma priser i mer än fem år, kanske är det ännu mer, kan inte ens minnas när jag höjde priset sist.
Det är dags att ta tag i det och nu höjer vi försiktigt med ca 10% på alla kort. MEN vi kör det gamla priset hela första veckan på terminen! Så du kan fortfarande passa på och få den här terminens kort till det gamla priset!

Kommunens friskvårdsapp

Vi har samtidigt vägt i guldskål om vi ska ta steget att gå med tillfälligt i kommunens friskvårdsapp Epassi, så att alla kommunanställda ska kunna nyttja sitt friskvårdsbidrag även hos oss. Vi har haft en dialog med kommunen och hoppas på att kommunen ska byta leverantör till en som inte belastar oss leverantörer på samma sätt… Vi inser att även ni elever väntar och hoppas för att kunna nyttja ert friskvårdsbidrag hos oss. Därför tar vi nu steget och testar Epassi under en termin för att se hur detta påverkar oss.

De nya priserna (och de gamla) hittar du längst ner i fotnoten på alla sidor här på hemsidan.0 thoughts on “Uppdaterade priser”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Related Posts

Info

Gongkoncert med Mateusz Krawiec

Gongkoncert och ljudworkshop med Mateusz Krawiec 27 Sept En succé i repris!!Gongbad är en upplevelse utöver det vanliga.En djupavslappning till de läkande vibrationerna av gongen ger en stressreducerande effekt. Vibrationerna hjälper oss att aktivera vårt Read more…

Info

Förhållningsregler i studion

Det är verkligen inte lätt för många företag, både yogastudios, hotell och restauranger, evenemangsarrangörer, flygbolag m.fl har det tufft och vi hoppas komma igenom detta och ändå landa på fötterna.Vi vill ju givetvis att alla ska Read more…

Workshops

Gongbad – Koncert Mateusz Krawiec

Gongbad och föreläsning med Mateusz Krawiec 2 feb Gongbad är en upplevelse utöver det vanliga.En djupavslappning till de läkande vibrationerna av gongen ger en stressreducerande effekt. Vibrationerna hjälper oss att aktivera vårt parasympatiska nervsystem och djupt Read more…