Åååh, det är alltid läskigt att höja priserna när man är egenföretagare. Men nu har jag skjutit på det i flera år! Vi har faktiskt haft samma priser i mer än fem år, kanske är det ännu mer, kan inte ens minnas när jag höjde priset sist.
Det är dags att ta tag i det och nu höjer vi försiktigt med ca 10% på alla kort. MEN vi kör det gamla priset hela första veckan på terminen! Så du kan fortfarande passa på och få den här terminens kort till det gamla priset!

Kommunens friskvårdsapp

Vi har samtidigt vägt i guldskål om vi ska ta steget att gå med tillfälligt i kommunens friskvårdsapp Epassi, så att alla kommunanställda ska kunna nyttja sitt friskvårdsbidrag även hos oss. Vi har haft en dialog med kommunen och hoppas på att kommunen ska byta leverantör till en som inte belastar oss leverantörer på samma sätt… Vi inser att även ni elever väntar och hoppas för att kunna nyttja ert friskvårdsbidrag hos oss. Därför tar vi nu steget och testar Epassi under en termin för att se hur detta påverkar oss.

De nya priserna (och de gamla) hittar du längst ner i fotnoten på alla sidor här på hemsidan.0 thoughts on “Uppdaterade priser”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Related Posts

Info

Rabatter till dig som behöver det

Rabatter till dig som behöver det Vi vill att du som verkligen behöver det fortfarande ska kunna yoga till ett lägre pris. Med en rabatt som hjälper dig att kunna yoga och ta hand om dig Read more…

Info

Viryayoga på DinBalans

Du har väl inte missat att vi från och med denna terminen har klasser i Viryayoga!!! Viryayoga är en dynamisk yogaform som med sin fokus på biomekanik gör det möjligt att utöva yoga med minimerad skaderisk och samtidigt systematiskt stärka och mjuka upp kroppen. Ordet virya kommer från språket sanskrit och betyder "energi" eller "kraft". Ett passande beskrivning av hur man känner sig efter en viryayogaklass!

Info

Terminsstart HT 2019

Terminsstart HT 2019 V.34 Höstens schema börjar rulla fr.o.m v.34. Men vi börjar som du kanske redan sett redan v.32 med introduktionskurs i Ashtangayoga och v.33 en hel veckas djupdykning i Ashtanga! Även om jag Read more…