Essentiella oljor har genom tiderna används både som medicin i husapotek, i mat och som skönhetsmedel. I den här workshopen får du alla grundkunskaper du behöver för att själv kunna mixa och använda dina oljor på ett säkert sätt.

Dofter är ett fantastiskt och upplyftande sätt att snabbt förändra vårt mående, humör men även för att behandla småkrämpor, ömma muskler, huvudvärk, feber mm på ett skonsamt och säkert sätt.

Du kommer lära dig:

  • Basics om aromaterapi
  • Vad är essentiella oljor, deras funktion och användningsområde
  • Hälsa och säkerhet med essentiella oljor
  • Hur du kan använda essentiella oljor hemma och med din familj
  • Hur du kan använda essentiella oljor för skönhetsritualer, välmående samt recept på hemmagjorda scrubs mm

Kasia brinner för sina oljor och är en sprudlande källa av kunskap. Hon säkerställer alltid renheten i sina oljor, de är aldrig blandade med parfymer eller onaturliga doftämnen.

Kursen hålls på engelska

Datum: 28 sept plats DinBalans yogastudio tid 8.00-17.00 med uppehåll för lunch.

Priser för kursen inklusive material och oljor: 1100:- 
Early Bird Pris 950:- om du Bokar och betalar Före 20: Aug
Du bokar dig på momoyoga men BETALAR INTE till DinBalans  
Betalningsintruktioner kommer, då betalning ska ske direkt till Kasia.


0 thoughts on “Essentiella oljor kurs 28 sept.”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Related Posts

Info

Viryayoga på DinBalans

Du har väl inte missat att vi från och med denna terminen har klasser i Viryayoga!!! Viryayoga är en dynamisk yogaform som med sin fokus på biomekanik gör det möjligt att utöva yoga med minimerad skaderisk och samtidigt systematiskt stärka och mjuka upp kroppen. Ordet virya kommer från språket sanskrit och betyder "energi" eller "kraft". Ett passande beskrivning av hur man känner sig efter en viryayogaklass!

Info

Uppdaterade priser

Åååh, det är alltid läskigt att höja priserna när man är egenföretagare. Men nu har jag skjutit på det i flera år! Vi har faktiskt haft samma priser i mer än fem år, kanske är Read more…

Zamlat

Gravidyoga ht 2019

GRAVIDYOGA  Nästa kursstart 20/8-2019 Gravidyoga är ett fantastiskt verktyg för att stärka kroppen och lugna sinnet under din graviditet. Vi ses i grupp 5 Tisdagar i följd. På klasserna varvas rörelser med förlossningsförberedande andning, meditation, Read more…