Terminsstart HT 2019 V.34

Höstens schema börjar rulla fr.o.m v.34. Men vi börjar som du kanske redan sett redan v.32 med introduktionskurs i Ashtangayoga och v.33 en hel veckas djupdykning i Ashtanga! Även om jag i skrivande stund bara har haft 2 dagar utan klasser sedan Vårterminen avslutades så saknar jag er elever redan. Ni ger så mycket, ni är min källa till utveckling och jag är otroligt tacksam för förtroendet och resan att få utvecklas tillsammans med er. Jag har planerat in lite härliga nedslag med yoga under sommaren så att vi får hålla yogan flödande! Anki, Cveta och Susanne kommer hålla igång med egenträning under sommaren så att alla som vill kan komma, låna salen och få egen tid och plats för sin egen träning. Håll utkik på FB för tider!

Allt på höstterminens schema är inte spikat än, men här kan du se det som är bokat hittills:

Denna vecka jobbar jag med administration och nästa vecka kommer jag ääääntligen resa till Leksand och sätta mig med Marit för att fortsätta skriva på boken. Det är så mycket som finns i huvudet som måste hitta sin väg ner på pappret.

Tills vi ses nästa gång!! Njuuuut på mattan!!


0 thoughts on “Terminsstart HT 2019”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Related Posts

Workshops

Introduktion i Ashtangayoga 9-11 aug

Introduktionskurs i Ashtangayoga 3 dagars workshop i Ashtangayogans grunder.Denna omgång får du hela 4 klasser varav två teknikklasser, en hel klass med ashtangans första serie samt en klass i andningsgrunder. Ashtangayogan är en av de Read more…

Workshops

Ashtanga Sommarvecka 12-17 Aug

Daniela håller en hel veckas Ashtanga. Den här veckan passar utmärkt för dig som vill fördjupa din Ashtanga och få en perfekt avslutning på sommaren/start på höstterminens yoga! Jag håller ledd Ashtanga, med fördjupande teman som pranayama, bandhas och drishti, bakåtböjare mm.

Workshops

Fascia Facts 1 September

Fascia facts teori och praktik. Sön 1 Sept Den nya och uppdaterade versionen av den populära workshopen. Här får du mycket matnyttigt om bindväven, vi går igenom vad bindväven är, vad den har för funktioner, Read more…