Fascia Facts på Mowe 14 dec

”Bindväv är bara förpackningsmaterial”…. japp det trodde man länge. Men nu vet vi att det har mängder med uppgifter i kroppen och klassas som ett ”nytt” organ. Bindväven kan så mycket att jag kallar det Captain Marvel. Häng på denna spännande föreläsning om bindväven och få insikt i varför det är viktigt med en frisk bindväv för vår hälsa och välmående. Vi avslutar med en härlig pressurklass för att ge bindväven lite kärlek. Kunskap varvat med praktik på en lördag förmiddag.

Denna omgång kör vi på MOWE i Torshälla, boka dig redan idag!

Tid: 09.30-13.00
Pris: 500:-

Daniela har fascinerats av fascia i snart 10 år och skapat en egen pressur/yin metod där vi med hjälp av pressurbollar och andra verktyg mjukar upp och återfuktar bindväven och genom det får en friskare, smidigare kropp. Vi stärker immunförsvaret och motverkar stress i kroppen, både i spänningsreducering och i nervsystemet.

Categories: InfoWorkshopsZamlat

Related Posts

Workshops

Partner-Up yoga!

Partner-Up yoga På årets Internationella Kvinnodag, 8e mars!       Partner Up! Kompisyoga, är en mycket uppskattad möjlighet att komma varandra närmare och umgås på nytt sätt. I denna lekfulla klass övar vi styrka & Read more…

Workshops

Sense-In ® retreat 14-15 Mars

En hel helgs retreat i Sense-In ® Sense-In® är baserat på vår stressfysiologi. Vårt stressystem är ett av kroppens äldsta system och det är byggt för en helt annan miljö än den vi har nu. Read more…

Workshops

Gongbad – Koncert Mateusz Krawiec

Gongbad och föreläsning med Mateusz Krawiec 2 feb Gongbad är en upplevelse utöver det vanliga.En djupavslappning till de läkande vibrationerna av gongen ger en stressreducerande effekt. Vibrationerna hjälper oss att aktivera vårt parasympatiska nervsystem och djupt Read more…