Fascia Facts på Mowe 14 dec

”Bindväv är bara förpackningsmaterial”…. japp det trodde man länge. Men nu vet vi att det har mängder med uppgifter i kroppen och klassas som ett ”nytt” organ. Bindväven kan så mycket att jag kallar det Captain Marvel. Häng på denna spännande föreläsning om bindväven och få insikt i varför det är viktigt med en frisk bindväv för vår hälsa och välmående. Vi avslutar med en härlig pressurklass för att ge bindväven lite kärlek. Kunskap varvat med praktik på en lördag förmiddag.

Denna omgång kör vi på MOWE i Torshälla, boka dig redan idag!

Tid: 09.30-13.00
Pris: 500:-

Daniela har fascinerats av fascia i snart 10 år och skapat en egen pressur/yin metod där vi med hjälp av pressurbollar och andra verktyg mjukar upp och återfuktar bindväven och genom det får en friskare, smidigare kropp. Vi stärker immunförsvaret och motverkar stress i kroppen, både i spänningsreducering och i nervsystemet.

Categories: InfoWorkshopsZamlat

Related Posts

Info

Allt om ryggen med gästlärare Olivia Berggren

Allt om ryggen Välkommen till workshopen där vi yogar för ökad kroppskännedom, styrka och glädje över kroppens alla möjligheter!Att ryggen är en central del av vår kropp i rörelse råder det inga tvivel om, men Read more…

Info

Gongbad – Koncert Mateusz Krawiec

Gongbad och föreläsning med Mateusz Krawiec 2 feb Gongbad är en upplevelse utöver det vanliga.En djupavslappning till de läkande vibrationerna av gongen ger en stressreducerande effekt. Vibrationerna hjälper oss att aktivera vårt parasympatiska nervsystem och djupt Read more…

Info

Backbend Journey

Tycker du att bakåtböjare är utmanande? Du är inte ensam. Därför kör vi en hel vecka med tid till bakåtböjare, Både övningar för att ge kroppen den styrka och rörlighet som behövs, men även den teknik och de saker vi kanske inte inte riktigt hittar själva för att göra bakåtböjare till din roligaste del i din träning.