YogaSPA 28 Dec. 

Meditation, pressur och Restorative. En dag för total återhämtning.

Vi börjar med meditation så att sinnet hittar stillhet. Vi tränar tratakum där sinnet riktas och genom det så småningom stillar sinnet.
Vegetarisk lunch i tystnad.

Efter det följer ett skönt pass med pressur för Superficial Backline. Den här linjen är en riktig mysare. Den lämnar kroppen och ryggen mjuk och avslappnad. Helt redo för ett skönt restorative pass. Där vi låter oss smälta in i oss själva.

Som att vara på spa.

Begränsat antal platser

750:- inkl vegetarisk mat.
 
 
Categories: InfoWorkshopsZamlat

Related Posts

Info

Allt om ryggen med gästlärare Olivia Berggren

Allt om ryggen Välkommen till workshopen där vi yogar för ökad kroppskännedom, styrka och glädje över kroppens alla möjligheter!Att ryggen är en central del av vår kropp i rörelse råder det inga tvivel om, men Read more…

Info

Gongbad – Koncert Mateusz Krawiec

Gongbad och föreläsning med Mateusz Krawiec 2 feb Gongbad är en upplevelse utöver det vanliga.En djupavslappning till de läkande vibrationerna av gongen ger en stressreducerande effekt. Vibrationerna hjälper oss att aktivera vårt parasympatiska nervsystem och djupt Read more…

Info

Backbend Journey

Tycker du att bakåtböjare är utmanande? Du är inte ensam. Därför kör vi en hel vecka med tid till bakåtböjare, Både övningar för att ge kroppen den styrka och rörlighet som behövs, men även den teknik och de saker vi kanske inte inte riktigt hittar själva för att göra bakåtböjare till din roligaste del i din träning.