Gongbad och föreläsning med Mateusz Krawiec 2 feb

Gongbad är en upplevelse utöver det vanliga.
En djupavslappning till de läkande vibrationerna av gongen ger en
stressreducerande effekt. Vibrationerna hjälper oss att aktivera vårt parasympatiska nervsystem och djupt liggande spänningar kan släppa. Det bästa av allt är att du inte behöver göra någonting annat än att lägga dig ner och låta ljudet av gongen göra jobbet. Vila. Andas.

Genom forskning vet vi numera hur djupt påverkade våra kroppar blir av ljud, både positivt och negativt. Under ett gongbad får kroppen bada i samma vibrationer som jordens frekvens som jordens elektromagnetiska fält har, 7,8 Hz. Vilket är djupt avslappnande. Den här dagen kommer inledas med föreläsning/frågestund med Mateusz om ljud och dess helande inverkan på oss. Du kan gå antingen föreläsning eller gongbad eller både och.

Föreläsning 10.00-10.30
Gongbad 11.45-13.30
Sound healing föreläsning 250:-
Gongbad/koncert 350:-
Gå båda klasserna för bara 500:-
Vi bjuder på lite fruktfika emellan klasserna.


0 thoughts on “Gongbad – Koncert Mateusz Krawiec”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Related Posts

Info

Allt om ryggen med gästlärare Olivia Berggren

Allt om ryggen Välkommen till workshopen där vi yogar för ökad kroppskännedom, styrka och glädje över kroppens alla möjligheter!Att ryggen är en central del av vår kropp i rörelse råder det inga tvivel om, men Read more…

Info

Backbend Journey

Tycker du att bakåtböjare är utmanande? Du är inte ensam. Därför kör vi en hel vecka med tid till bakåtböjare, Både övningar för att ge kroppen den styrka och rörlighet som behövs, men även den teknik och de saker vi kanske inte inte riktigt hittar själva för att göra bakåtböjare till din roligaste del i din träning.

Info

YogaSPA

YogaSPA 28 Dec.  Meditation, pressur och Restorative. En dag för total återhämtning. Vi börjar med meditation så att sinnet hittar stillhet. Vi tränar tratakum där sinnet riktas och genom det så småningom stillar sinnet.Vegetarisk lunch Read more…