Gongbad och föreläsning med Mateusz Krawiec 2 feb

Gongbad är en upplevelse utöver det vanliga.
En djupavslappning till de läkande vibrationerna av gongen ger en
stressreducerande effekt. Vibrationerna hjälper oss att aktivera vårt parasympatiska nervsystem och djupt liggande spänningar kan släppa. Det bästa av allt är att du inte behöver göra någonting annat än att lägga dig ner och låta ljudet av gongen göra jobbet. Vila. Andas.

Genom forskning vet vi numera hur djupt påverkade våra kroppar blir av ljud, både positivt och negativt. Under ett gongbad får kroppen bada i samma vibrationer som jordens frekvens som jordens elektromagnetiska fält har, 7,8 Hz. Vilket är djupt avslappnande. Den här dagen kommer inledas med föreläsning/frågestund med Mateusz om ljud och dess helande inverkan på oss. Du kan gå antingen föreläsning eller gongbad eller både och.

Föreläsning 10.00-10.30
Gongbad 11.45-13.30
Sound healing föreläsning 250:-
Gongbad/koncert 350:-
Gå båda klasserna för bara 500:-
Vi bjuder på lite fruktfika emellan klasserna.

Categories: WorkshopsZamlat

Related Posts

Workshops

Partner-Up yoga!

Partner-Up yoga På årets Internationella Kvinnodag, 8e mars!       Partner Up! Kompisyoga, är en mycket uppskattad möjlighet att komma varandra närmare och umgås på nytt sätt. I denna lekfulla klass övar vi styrka & Read more…

Workshops

Sense-In ® retreat 14-15 Mars

En hel helgs retreat i Sense-In ® Sense-In® är baserat på vår stressfysiologi. Vårt stressystem är ett av kroppens äldsta system och det är byggt för en helt annan miljö än den vi har nu. Read more…

Info

Fascia Facts 14 Dec

Fascia Facts på Mowe 14 dec ”Bindväv är bara förpackningsmaterial”…. japp det trodde man länge. Men nu vet vi att det har mängder med uppgifter i kroppen och klassas som ett ”nytt” organ. Bindväven kan Read more…