Partner-Up yoga På årets Internationella Kvinnodag, 8e mars!

 
 
 


Partner Up! Kompisyoga, är en mycket uppskattad möjlighet att komma varandra närmare och umgås på nytt sätt.

I denna lekfulla klass övar vi styrka & balans med stöd och utmaning av varandra. Vi övar klassiska yogapositioner i par, vi undersöker relationen mellan inre och yttre krafter och vårt förhållningssätt till dem. Vi övar att vara i frihet och struktur och leker med begreppen: stöd och självständighet. Vi belyser förmågan att ge och ta emot.

Partner Up, tidigare kallat kompisyoga, är en del av Non-verbal communication – empatisk kommunikation utvecklat av Alexandra  som en naturlig del i teambuilding och självledarskapsutbildningar. Konceptet är unikt i Sverige och dess uppskattning har gjort att den blivit en egen form av utövning och erbjuds nu som en enskild workshop.

Alexandra Kambler är beteendevetare med en fil.mag i psykologi, yogalärare, föreläsare och utbildare inom personlig utveckling, integritet och empowerment. För mer info om Alexandra och inspiration besök www.dharmayoga.se eller följ henne på LinkedIn eller på Instagram: alexandrakambler_official

Söndag 8 mars kl 11.00-13.30
Pris: 400 per person
Anmäl er som par: 650:- per par.

 
 


Categories: WorkshopsZamlat

0 thoughts on “Partner-Up yoga!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Related Posts

Workshops

Sense-In ® retreat 14-15 Mars

En hel helgs retreat i Sense-In ® Sense-In® är baserat på vår stressfysiologi. Vårt stressystem är ett av kroppens äldsta system och det är byggt för en helt annan miljö än den vi har nu. Read more…

Workshops

Gongbad – Koncert Mateusz Krawiec

Gongbad och föreläsning med Mateusz Krawiec 2 feb Gongbad är en upplevelse utöver det vanliga.En djupavslappning till de läkande vibrationerna av gongen ger en stressreducerande effekt. Vibrationerna hjälper oss att aktivera vårt parasympatiska nervsystem och djupt Read more…

Info

Fascia Facts 14 Dec

Fascia Facts på Mowe 14 dec ”Bindväv är bara förpackningsmaterial”…. japp det trodde man länge. Men nu vet vi att det har mängder med uppgifter i kroppen och klassas som ett ”nytt” organ. Bindväven kan Read more…