a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

a

Latest News

    No posts were found.

 

Blog

Prisändring och kortbetalning!!

Jag tycker alltid att det är läskigt att göra en prishöjning. Men nu är det hög tid för prisändring även för oss. Vi ligger på minus både på grund av E-Passis avgifter och andra prishöjningar. Den 27:e April ligger Venus och Jupiter i konjunktion, det är ett perfekt datum för att kliva över till de nya priserna.

Vi ligger alltid efter med med prisjusteringar känns det som. Jag strävar alltid efter att mina priser ska vara en balans mellan vad jag behöver för att kunna fortsätta ge mina klasser och vad ni som elever kan ge i utbyte. Därför behåller jag rabatter för pensionärer, långtidssjukskrivna och studenter. Dessa har alltid 10% rabatt. För att få in rabatten vid ett köp måste du kontakta mig så att jag kan lägga ordern åt dig.

Nytt från och med NU är även att du kan betala med kort, applepay och paypal direkt inne på Momoyoga, enkelt smidigt och lätt!

DanielaSchutt

Daniela Schütt har jobbat med yoga sedan 2003 och brinner för att väva samma den gamla kunskapen från yogan med modern forskning om kroppens stress-system och hur vi genom kroppen, andning och övningar kan skapa balans i nervsystemet och på så vi reglera vårat stessystem, fysiska reaktioner och känslor.

No Comments

Your comment...NameE-mail

Leave a reply