a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

a

Latest News

    No posts were found.

 

Soundhealing Retreat

Loading Events
06 Feb.

Soundhealing Retreat

February 6 @ 10:00 am - 5:00 pm
1200:-

Mateusz och Leona kommer i februari  och delar med sig av ett Sound healing retreat.

Gongbad är en upplevelse utöver det vanliga.
En djupavslappning till de läkande vibrationerna av gongen ger en stressreducerande effekt. Vibrationerna hjälper oss att aktivera vårt parasympatiska nervsystem och djupt liggande spänningar kan släppa. Det bästa av allt är att du inte behöver göra någonting annat än att lägga dig ner och låta ljudet av gongen göra jobbet. Vila. Andas.

Genom forskning vet vi numera hur djupt påverkade våra kroppar blir av ljud, både positivt och negativt. Under ett gongbad får kroppen bada i samma vibrationer som jordens frekvens som jordens elektromagnetiska fält har, 7,8 Hz. Vilket är djupt avslappnande. Den här dagen kommer inledas med Workshop/prova-på ljudvibrationer med Mateusz om ljud och dess helande inverkan på oss.
Nu har du chansen att gå en heldag med Mateusz och Leona! De kommer till oss på DinBalans och vi kommer hålla det till en liten lyxig grupp, där alla får tid att experimentera med ljudets läkande lugnande vibrationer. Lär dig ljudets effekt på kroppen. Experimentera med klangskålar, gong, ljuda.

Mateusz har lång erfarenhet av att jobba med soundhealing och är en av de främsta anlitade i sverige. Med finkänslighet och ödmjukhet lockar han fram var och ens känsla och upplevelse av ljud.

6 Februari
Heldag 10.00-17.00
1200:- inkl lättare lunch
Boka tillsammans med en vän och betala endast 2000:-!

Mycket begränsat antal platser, boka dig snabbt!

Workshops kan avbokas fram till 2 veckor före klass, därefter är de alltid bindande anmälan. Det betyder att din plats debiteras även om du inte kan närvara.

Event Details

Date: February 6 @ 10:00 am - 5:00 pm
Time: 10:00 am - 5:00 pm
Venue: Dinbalans Yogastudio
Address: Gränsgatan 22D
Organizer Name: Daniela Schütt
Phone: 0762977246