a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

a

Latest News

    No posts were found.

 

Våra Lärare

Vårt härliga gäng på DinBalans,

DANIELA SCHÜTT

Yoga Lärare

Daniela har undervisat yoga sedan 2003  med utbildning i ashtanga, hatha, kundalini och yinyoga. Stress och Fascia och hur de påverkar oss är ett specialintresse. “Jag vill paketera yogan i en form som alla kan förstå, inte i yogiska termer utan ifrån egen erfarenhet.” Daniela har studerat yoga under mer än 19 år och gjort resor till Indien för att vidareutbilda sig.

Tel: 076-29 77 246

Mail: daniela.schutt@me.com

CAMILLA STRANDMARK

Mindfulness och yogalärare

Camilla arbetar med friskvård utifrån ett holistiskt perspektiv. Med blandningen av Yoga (vinyasa), mindfulness (MBSR) och medicinsk akupunktur kopplat till hennes bakgrund som leg. specialistsjuksköterska vill hon få alla att nå maximal hälsa. Att finna den inre balansen är avgörande för varje människas välbefinnande. Yogan hon håller i på din balans är MindfulnessYoga. Camilla har utövat meditation, yoga och mindfulnessträning i många år. 

Tel: 0735047622

Hemsida: ujjayi.se, mbsrsweden.se, medicinskakupunktur.se

Mail: camilla.strandmark@ujjayi.se

Lotta Sjöberg

Hudvårdsterapeut

Vi samarbetar med Lotta Sjöberg på New Living som ligger i vackra lokaler på Bruksgatan 8b. Lotta är en av Sveriges högst utbildade hudvårdsterapeuter och har mästarbrev som hudvårdterapeut hos hantverksrådet.

“Utveckling och en hållbar holistisk syn är viktigt för mig. Därför vidareutbildar jag mig kontinuerligt inom hälsa, skönhet och personlig utveckling. Genom åren har jag nyfiket samlat på mig mycket värdefull kunskap och erfarenhet. Jag brinner lite extra för kvinnor och arrangerar regelbundet olika kurser. Personligen tror jag att allt hänger ihop, att insidan påverkar utsidan och tvärtom. Därför skapar jag behandlingar, kurser samt väljer produkter med omsorg.

Varmt välkommen till New Living”

Hemsida: www.newliving.se

MARGARETA RANE

Yogalärare

Margareta arbetar med friskvård, kostrådgivning och positiva livsstilsförändringar och yoga. Har utövat yoga sedan 1998 och är yogalärare sedan 2006. Är även Medicinsk yoga instruktör/terapeut och håller både klasser i grupp och har enskilda sessioner som yoga terapeut.

Margareta håller kurser även och föreläsningar med hälsotema för hållbar hälsoutveckling och god livsstil.

Hemsida: www.helhetssyn.se

Mail: info@helhetssyn.se

Tel: 070-355 59 26

c

ANNA LA COURT

KBT-terapeut & ACT-Terapeut, föräldracoach

Sedan 2001 har jag varit yrkesverksam inom privat vård där jag i samtal och behandling framförallt har arbetat med ångestproblematik, depression, missbruksproblematik, neuropsykiatriska diagnoser, självskadebeteende, relationsproblem samt ätstörningar.

Jag har särskild kompetens och erfarenhet avseende familje/relationsproblematik, barn/tonårsfrågor, missbruksbehandling samt erfarenhet av att möta personer med neuropsykiatriska funktionshinder.

Jag tar emot vuxna, barn/ungdomar, familjer eller par för samtalsterapi.

Tel: 0736-747496

Mail: anna.lacourt@gmail.com

GUNVOR LUNDBÄCK

Yogalärare

Gunwor Lundbäck är instruktör i hatayoga, yoganidra, andning och avslappning. Gunwor har utövat sedan 2005 och 2012 påbörjade hon sin bana som instruktör i det egna företaget Gyoga. Hennes filosofi är att använda yogan som ett enkelt redskap för att hantera stress och det tillstånd i kropp och själ som stressen kan för med sig. Att ha med sig yogan i vardagen och lära sig vara i stunden. 

Mail: gunlundback@hotmail.com

Tel: 070-731 39 47