a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

a

Latest News

    No posts were found.

 

Våra Lärare

Vårt härliga gäng på DinBalans,

DANIELA SCHÜTT

Yoga Lärare

Jag började min egen yogaresa år 2000.  Jag har under en tioårsperiod studerat för ett flertal lärare i Indien med olika inriktning. Bl.a Balu Rajendran Thevar, Venkatesh, BNS Iyengar. Alexander Borovik, Sri V. Sheshadri, Ajay Kumar och Bitu. Jag har Utbildningar i Ashtangayoga, Kundaliniyoga, Yinyoga, TRE-Trauma releasing excercises, Body Art, Poweryoga och pranayama.  Jag har därutöver gått workshops med bl.a Manju Jois, Maria Box och Petri Räisänen.

Stress och Fascia och hur de påverkar oss är mitt specialistområde. Utifrån det har min egna yogaform Sense-In ® växt fram. Yogan bär på fantastiska tekniker som vi tillsammans med modern forskning kan använda för att balansera kroppen och nervsystemet. Vi kan träna upp ett starkare nervsystem som gör att vi klarar både fysisk och känslomässig påfrestning bättre. Samtidigt kan vi läka ut gammal stress och trauman ur kroppen. Jag vill paketera yogan i en form som alla kan förstå, inte i yogiska termer utan ifrån egen erfarenhet.

Tel: 076-29 77 246

Mail: daniela.schutt@me.com

Lotta Sjöberg

Hudvårdsmästare 
Månprästinna

Vi samarbetar med Lotta Sjöberg på New Living. Lotta är en av de ca 100st Hudterapeutmästare som finns i Sverige. 

Utveckling och en hållbar holistisk syn är viktigt för Lotta. Därför vidareutbildar hon sig kontinuerligt inom hälsa, skönhet och personlig utveckling. Hon startade New Living 2001 och har genom åren nyfiket samlat på sig mycket värdefull kunskap och erfarenhet. Hon brinner lite extra för kvinnor och arrangerar regelbundet olika kvinnocirklar både live och online. Lotta tror att allt hänger ihop, att insidan påverkar utsidan och tvärtom. Därför skapar hon behandlingar, kurser samt väljer produkter med stor omsorg.

”Kom som du är – Gå hem som dig själv”

Hemsida: www.newliving.se

MARGARETA RANE

Yogalärare

Margareta arbetar med friskvård, kostrådgivning och positiva livsstilsförändringar och yoga. Har utövat yoga sedan 1998 och är yogalärare sedan 2006. Är även Medicinsk yoga instruktör/terapeut och håller både klasser i grupp och har enskilda sessioner som yoga terapeut.

Margareta håller kurser även och föreläsningar med hälsotema för hållbar hälsoutveckling och god livsstil.

Hemsida: www.helhetssyn.se

Mail: info@helhetssyn.se

Tel: 070-355 59 26

c

ANNA LA COURT

KBT-terapeut & ACT-Terapeut, föräldracoach

Sedan 2001 har jag varit yrkesverksam inom privat vård där jag i samtal och behandling framförallt har arbetat med ångestproblematik, depression, missbruksproblematik, neuropsykiatriska diagnoser, självskadebeteende, relationsproblem samt ätstörningar.

Jag har särskild kompetens och erfarenhet avseende familje/relationsproblematik, barn/tonårsfrågor, missbruksbehandling samt erfarenhet av att möta personer med neuropsykiatriska funktionshinder.

Jag tar emot vuxna, barn/ungdomar, familjer eller par för samtalsterapi.

Tel: 0736-747496

Mail: anna.lacourt@gmail.com

CAMILLA STRANDMARK

Mindfulness och yogalärare

Camilla arbetar med friskvård utifrån ett holistiskt perspektiv. Med blandningen av Yoga (vinyasa), mindfulness (MBSR) och medicinsk akupunktur kopplat till hennes bakgrund som leg. specialistsjuksköterska vill hon få alla att nå maximal hälsa. Att finna den inre balansen är avgörande för varje människas välbefinnande. Yogan hon håller i på din balans är MindfulnessYoga. Camilla har utövat meditation, yoga och mindfulnessträning i många år. 

Tel: 0735047622

Hemsida: ujjayi.se, mbsrsweden.se, medicinskakupunktur.se

Mail: camilla.strandmark@ujjayi.se

GUNVOR LUNDBÄCK

Yogalärare

Gunwor Lundbäck är instruktör i hatayoga, yoganidra, andning och avslappning. Gunwor har utövat sedan 2005 och 2012 påbörjade hon sin bana som instruktör i det egna företaget Gyoga. Hennes filosofi är att använda yogan som ett enkelt redskap för att hantera stress och det tillstånd i kropp och själ som stressen kan för med sig. Att ha med sig yogan i vardagen och lära sig vara i stunden. 

Mail: gunlundback@hotmail.com

Tel: 070-731 39 47