a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

a

Latest News

    No posts were found.

 

Våra Lärare

Vårt härliga gäng på DinBalans,

DANIELA SCHÜTT

Yoga Lärare

Daniela har undervisat yoga i ca 15 år med utbildning i ashtanga, hatha, kundalini och yinyoga. Stress och Fascia och hur de påverkar oss är ett specialintresse. “Jag vill paketera yogan i en form som alla kan förstå, inte i yogiska termer utan ifrån egen erfarenhet.” Daniela har studerat yoga under mer än 19 år och gjort resor till Indien för att vidareutbilda sig.

Tel: 076-29 77 246

Mail: daniela.schutt@me.com

TINA LINDELL

Globalyogalärare

Tina har praktiserat yoga i tio år och började sin yogaresa på Din balans i Eskilstuna där hon fortfarande är kvar. Tina har praktiserat ashtangayoga med Daniela men även testat flera olika yogarekniker. Tina är utbildad 200 timmar i Global yoga sedan sommaren 2021 och ser fram emot att börja undervisa och möta eleverna på mattan. Förutom yogalärare arbetar Tina som träningsinstruktör där Hon har klasser i spinning, core, yoga m.m. 

Jag vill inspirera andra till att hitta glädjen och lusten i träning, oavsett om det är på yogamattan i skogen under ett löppass eller på gymmet. 

Citat från Tinas yogaelever

”Tina ger tydliga instruktioner muntligt. Hon visar även övningarna på ett tydligt sätt. Hon använder sin röst på ett behagligt sätt med både yogaord men även förståligt för nybörjare. Hon har alltid bra flöden och bra övningar. Hon ger alternativ på övningar så alla kan delta på sin egen nivå. Hon ger deltagarna nya utmaningar och peppar på ett uppmuntrande sätt”.

”Som yogalärare är Tina både inspirerande och utmananade. Hon sprider glädje och har en fantastisk positiv attityd. Genom sitt coachande förhållningssätt får hon oss att säkert utveckla vår förmåga samtidigt som hon på ett flexibelt sätt tar oss mot mer avancerade och styrketränande övningar. Kort sagt är Tina motiverande, utmanande, engagerad, utmanade och samtidigt med varje individs förutsättningar i fokus”.

Tel: 073-7814269

Mail: tinuslindell@hotmail.com

CAMILLA STRANDMARK

Mindfulness och yogalärare

Camilla arbetar med friskvård utifrån ett holistiskt perspektiv. Med blandningen av Yoga (vinyasa), mindfulness (MBSR) och medicinsk akupunktur kopplat till hennes bakgrund som leg. specialistsjuksköterska vill hon få alla att nå maximal hälsa. Att finna den inre balansen är avgörande för varje människas välbefinnande. Yogan hon håller i på din balans är MindfulnessYoga. Camilla har utövat meditation, yoga och mindfulnessträning i många år. 

Tel: 0735047622

Hemsida: ujjayi.se, mbsrsweden.se, medicinskakupunktur.se

Mail: camilla.strandmark@ujjayi.se

ANNA LA COURT

KBT-terapeut & ACT-Terapeut, föräldracoach

Sedan 2001 har jag varit yrkesverksam inom privat vård där jag i samtal och behandling framförallt har arbetat med ångestproblematik, depression, missbruksproblematik, neuropsykiatriska diagnoser, självskadebeteende, relationsproblem samt ätstörningar.

Jag har särskild kompetens och erfarenhet avseende familje/relationsproblematik, barn/tonårsfrågor, missbruksbehandling samt erfarenhet av att möta personer med neuropsykiatriska funktionshinder.

Jag tar emot vuxna, barn/ungdomar, familjer eller par för samtalsterapi.

Tel: 0736-747496

Mail: anna.lacourt@gmail.com

MARGARETA RANE

Yogalärare

Margareta arbetar med friskvård, kostrådgivning och positiva livsstilsförändringar och yoga. Har utövat yoga sedan 1998 och är yogalärare sedan 2006. Är även Medicinsk yoga instruktör/terapeut och håller både klasser i grupp och har enskilda sessioner som yoga terapeut.

Margareta håller kurser även och föreläsningar med hälsotema för hållbar hälsoutveckling och god livsstil.

Hemsida: www.helhetssyn.se

Mail: info@helhetssyn.se

Tel: 070-355 59 26

c

GUNVOR LUNDBÄCK

Yogalärare

Gunwor Lundbäck är instruktör i hatayoga, yoganidra, andning och avslappning. Gunwor har utövat sedan 2005 och 2012 påbörjade hon sin bana som instruktör i det egna företaget Gyoga. Hennes filosofi är att använda yogan som ett enkelt redskap för att hantera stress och det tillstånd i kropp och själ som stressen kan för med sig. Att ha med sig yogan i vardagen och lära sig vara i stunden. 

Mail: gunlundback@hotmail.com

Tel: 070-731 39 47