a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

a

Latest News

    No posts were found.

 

Practice

Det har nog aldrig hänt…. att man gått till en yogaklass och ångrat sig att man tog sig tiden. Just de där dagarna när man känner att kroppen eller sinnet för den delen stretar emot… “Ska jag inte bara lägga mig på soffan istället?” just de dagarna behöver man det som mest. Det kan vara motigt halva klassen, men så småningom så har man kommit fram, rensat spänningarna i kroppen, börjat andas, börjar känna istället för att tänka.

Själv tänker jag att jag rensar ut saker, spänningar, tankar och känslor som jag sedan slipper släpa vidare med mig till nästa dag. jag städar både kroppen och knoppen.

 

Yoga lyfter!

DS

Jag heter Daniela Schütt och driver yogastudion DinBalans i Eskilstuna. Jag började min egen yogaresa 2000 och har Utbildningar i Ashtangayoga, Kundaliniyoga, Yinyoga, TRE-Trauma releasing excercises, Body Art, Poweryoga och pranayama. Jag har under en tioårsperiod studerat för ett flertal lärare i Indien med olika inriktning. Bl.a Balu Rajendran Thevar, Venkatesh, BNS Iyengar. Alexander Borovik, Sri V. Sheshadri, Ajay Kumar och Bitu. Jag har därutöver gått workshops med bl.a Manju Jois, Maria Box och Petri Räisänen. Stress och Fascia och hur de påverkar oss är ett specialintresse. Fokus i alla klasser är att alla ska hitta sin nivå, lära känna sin kropp, sina begränsningar och utvecklas med glädje och nyfikenhet. “Jag vill paketera yogan i en form som alla kan förstå, inte i yogiska termer utan ifrån egen erfarenhet.”