a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

a

Latest News

    No posts were found.

 

Practice

Det har nog aldrig hänt…. att man gått till en yogaklass och ångrat sig att man tog sig tiden. Just de där dagarna när man känner att kroppen eller sinnet för den delen stretar emot… “Ska jag inte bara lägga mig på soffan istället?” just de dagarna behöver man det som mest. Det kan vara motigt halva klassen, men så småningom så har man kommit fram, rensat spänningarna i kroppen, börjat andas, börjar känna istället för att tänka.

Själv tänker jag att jag rensar ut saker, spänningar, tankar och känslor som jag sedan slipper släpa vidare med mig till nästa dag. jag städar både kroppen och knoppen.

 

Yoga lyfter!

DS

Jag heter Daniela Schütt och driver yogastudion DinBalans i Eskilstuna. Jag började min egen yogaresa år 2000.  Jag har under en tioårsperiod studerat för ett flertal lärare i Indien med olika inriktning. Bl.a Balu Rajendran Thevar, Venkatesh, BNS Iyengar. Alexander Borovik, Sri V. Sheshadri, Ajay Kumar och Bitu. Jag har Utbildningar i Ashtangayoga, Kundaliniyoga, Yinyoga, TRE-Trauma releasing excercises, Body Art, Poweryoga och pranayama. Jag har därutöver gått workshops med bl.a Manju Jois, Maria Box och Petri Räisänen. Stress och Fascia och hur de påverkar oss är mitt specialistområde. Utifrån det har min egna yogaform Sense-In ® växt fram. Yogan bär på fantastiska tekniker som vi tillsammans med modern forskning kan använda för att balansera kroppen och nervsystemet. Vi kan träna upp ett starkare nervsystem som gör att vi klarar både fysisk och känslomässig påfrestning bättre. Samtidigt kan vi läka ut gammal stress och trauman ur kroppen. Jag vill paketera yogan i en form som alla kan förstå, inte i yogiska termer utan ifrån egen erfarenhet.