a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

a

Latest News

    No posts were found.

 

Black mat PRO Manduka

Black mat PRO Manduka

Produkter

Manduka PRO är mattornas drottning. Mandukas PRO matta var min egna första kärlek redan för 20 år sedan och det är fortfarande det. Deras PRO mattan är anledningen att jag ville bli återförsäljare av Manduka och jag säljer numera enbart Mandukas mattor. Det finnas en anledning till att de ger livstids garanti på deras PRO mattor. Detta är en tjock och stabil matta som trots sin tjocklek inte ät svampig, du har fortfarande stödet att kunna balansera utan att det blir vingligt. Den går inte töja ut som en del billigare mattor gör när man står i en krigare, mattan är helt stum och ligger kvar där du har lagt den. Den finns i extra lång, vilket är underbart att få den där extra biten att röra sig på. Det är en tung matta, den väger troligen för mycket för att du ska orka släpa den fram och tillbaka till din yogaklass. Men att ha den hemma i ditt yogarum kommer göra att du knappt vill lämna den efter din yogasession.

Den tillverkas i Tyskland, utan giftiga utsläpp och den har OEKO-Tex 100 standard certifiering

Manduka har designat en lättare variant av sin PRO matta för den som vill ta den fram och tillbaka till yogastudion finns sedan ett par år tillbaka den populära mattan PRO Lite.

DS

Jag heter Daniela Schütt och driver yogastudion DinBalans i Eskilstuna. Jag började min egen yogaresa år 2000.  Jag har under en tioårsperiod studerat för ett flertal lärare i Indien med olika inriktning. Bl.a Balu Rajendran Thevar, Venkatesh, BNS Iyengar. Alexander Borovik, Sri V. Sheshadri, Ajay Kumar och Bitu. Jag har Utbildningar i Ashtangayoga, Kundaliniyoga, Yinyoga, TRE-Trauma releasing excercises, Body Art, Poweryoga och pranayama. Jag har därutöver gått workshops med bl.a Manju Jois, Maria Box och Petri Räisänen. Stress och Fascia och hur de påverkar oss är mitt specialistområde. Utifrån det har min egna yogaform Sense-In ® växt fram. Yogan bär på fantastiska tekniker som vi tillsammans med modern forskning kan använda för att balansera kroppen och nervsystemet. Vi kan träna upp ett starkare nervsystem som gör att vi klarar både fysisk och känslomässig påfrestning bättre. Samtidigt kan vi läka ut gammal stress och trauman ur kroppen. Jag vill paketera yogan i en form som alla kan förstå, inte i yogiska termer utan ifrån egen erfarenhet.