Vi har digitala kort


Boka och betala har aldrig varit enklare

 1. SKAPA ETT NYTT KONTO HÄR
  Klicka på länken i det bekräftelsemail du får. Var noga med att även fylla i din adress .
 2. Färdigt! Nu kan du Boka en klass Om du inte har ett aktivt kort är det bara att välja vilket du vill köpa och en faktura skapas åt dig som du kan betala i lugn och ro, du hittar fakturan på dina sidor, ange fakturanummer vid betalning. Du kan boka din klass omedelbart.
 3. Ladda ner appen, för ännu smidigare bokning, obs! det går inte göra köp i appen, Logga in i momoyoga via en vanlig webbläsare för att köpa nytt kort

Ladda ner bokningsappen


Du hittar prislistan längst ner på denna sida samt i bokningssystemet när du klickar på ”buy membership or class pass” inloggad på din sida i momoyoga. Kortet gäller på alla klasser på momoyogaschemat. Ej på workshops.

Betalning till Daniela Schütt:

Bankgiro: 57 44- 64 29
Swish:  123 056 70 40      Uppge ALLTID fakturanummer.

Betalning med Epassi / friskvårdschecken

Gör som ovan, skaffa dig ett konto, logga in och gå till “my schedule“, klicka på “Buy membership or class pass” välj vilket kort du vill köpa, gå igenom alla stegen för köp och välj betalningsmetod “banktransfer”.

En faktura samt ett klippkort skapas åt dig på ditt konto, (därför är det viktigt att du inte gör om flera försök, då skapas en faktura för varje gång, kontakta oss vid problem) Klippkortet kan du börja använda omedelbart för att boka och gå på klasser. Kortet gäller på alla klasser på momoyogaschemat. Ej på workshops.

För att betala går du sedan in i din Epassi app eller till www.epassi.se, sök reda på DinBalans yogastudio, välj att betala summan för kortet via appen.
Det var allt!

Fakturan står som obetald fram tills pengarna har skickats från Epassi till oss, sedan checkas den av som betald. Du behöver inte göra någonting.

Köpa kort hos andra lärare

Vill du gå på klasser hos övriga lärare hittar du deras betalningsuppgifter på deras respektive hemsidor


Villkor för kort

 • För EKAF-RABATT krävs giltigt EKAF-kort. Uppge ditt personnummer i samma fält som ditt efternamn
 • Klippkort gäller alltid 10 månader.
 • Du kan använda kortet på vilket pass du vill av klasserna på momoschemat. Du blir alltså inte bunden till en viss klass med ditt kort utan kan växla som du vill. (andra lärare kan ha andra villkor) Kortet gäller inte för Workshops.
 • Köpta kort återlöses ej. Vi har en generös giltighetstid, därför kan vi inte förlänga ett kort som har gått ut. Du kan frysa ditt kort mot uppvisande av läkarintyg. Det går inte att frysa kortet i efterhand, bara from det datum du kontaktar oss. Du kan som längst frysa kortet i 6 månader.
 • Var medveten om att all träning sker på Din egen risk. Du tar själv ansvar för dina beslut och handlingar, liksom eventuella konsekvenser av dessa. Din egen försäkring är den som täcker eventuella skador/olyckor.
 • På Workshop gäller bindande anmälan. D.v.s din plats debiteras även om du inte kan närvara.
 • Varje Termin delar Daniela ut ett eller flera gratis kort till behövande. Det kan t.e.x vara till någon som är sjukskriven och inte har möjlighet att lägga pengar på Yoga just nu. Hör av dig för att se om du kan vara en möjlig kandidat.