Vi har digitala kort


Boka och betala har aldrig varit enklare

  1. SKAPA KONTO här. Klicka på länken i det bekräftelsemail du får. Var noga med att även fylla i din adress .
  2. Färdigt! Nu kan du Boka en klass Om du inte har ett aktivt kort är det bara att välja vilket du vill köpa och en faktura skapas åt dig som du kan betala i lugn och ro, du hittar fakturan på dina sidor. Du kan boka din klass omedelbart.
  3. Ladda ner appen, för ännu smidigare bokning

Ladda ner bokningsappen


Du hittar prislistan längst ner på denna sida samt i bokningssystemet när du klickar på ”buy membership or class pass” inloggad på din sida.

Betalning till Daniela/Shuniya Yoga:

Bankgiro: 57 44- 64 29
Swish:  123 056 70 40      Uppge ALLTID fakturanummer.

Vill du gå på klasser hos övriga lärare hittar du deras betalningsuppgifter på deras respektive hemsidor


Villkor för kort

  • För EKAF-RABATT krävs giltigt EKAF-kort. Uppge ditt personnummer i samma fält som ditt efternamn
  • Klippkort gäller alltid 10 månader.
  • Du kan använda kortet på vilket pass du vill av klasserna på schemat. Du blir alltså inte bunden till en viss klass med ditt kort utan kan växla som du vill. (andra lärare kan ha andra villkor)
  • Köpta kort återlöses ej. Vi har en generös giltighetstid, därför kan vi inte förlänga ett kort som har gått ut. Du kan frysa ditt kort mot uppvisande av läkarintyg. Det går inte att frysa kortet i efterhand, bara from det datum du kontaktar oss. Du kan som längst frysa kortet i 6 månader.
  • Var medveten om att all träning sker på Din egen risk. Du tar själv ansvar för dina beslut och handlingar, liksom eventuella konsekvenser av dessa. Din egen försäkring är den som täcker eventuella skador/olyckor.
  • På Workshop gäller bindande anmälan. D.v.s din plats debiteras även om du inte kan närvara.
  • Varje Termin delar Daniela ut ett eller flera gratis kort till behövande. Det kan t.e.x vara till någon som är sjukskriven och inte har möjlighet att lägga pengar på Yoga just nu. Hör av dig för att se om du kan vara en möjlig kandidat.