Vi har digitala kort

  Korten är digitala och du kan se dina köp och hantera dina uppgifter genom att logga in på KarmasoftLogga In Här


Betala med swish el bankgiro för Daniela/Kirstis klasser:

 1. SKAPA KONTO.
  Om du inte redan är registrerad så börja med att skapa ett nytt konto i vårat bokningssystem. Om du har varit på en klass så har läraren skapat ett konto åt dig, då ska du välja ett lösenord till ditt konto här.
 2. BETALA
  När du har ett konto kan du enklast köpa ett kort genom att betala in på Bankgiro eller Swish. Uppge: NAMN och PERSON.NR (personnr krävs om du ska erhålla EKAF rabatt)
 3. KVITTO
  Betalningen registreras manuellt  inom en vecka.Vill du få igång ditt köp omgående kan du smsa mig. Kvitto skickas till dig via mail
 4. BOKA KLASSER
  Nu kan du gå in och boka klasser på hemsidan. Observera att klippkort inte gäller för Workshops. Du bokar din plats på workshopen genom att maila dina uppgifter till info@dinbalans.nu

Betalning till Daniela/Shuniya Yoga:

Bankgiro: 57 44- 64 29
Swish:  123 056 70 40

Vill du gå på klasser hos övriga lärare hittar du deras betalningsuppgifter på deras respektive hemsidor

 


Villkor för kort

 • Kort gäller hos respektive lärare. Kort hos Daniela gäller även på Kirstis & Camillas klasser.
 • Klippkort gäller alltid 10 månader fr.o.m första klassen du använder det. ELLER som längst 12 månader från inköpsdatum.
 • Du kan använda kortet på vilket pass du vill av Danielas, Camillas & Kirstis klasser. Du blir alltså inte bunden till en viss klass med ditt kort utan kan växla som du vill. (andra lärare kan ha andra villkor)
 • Köpta kort återlöses ej. Vi har en generös giltighetstid, därför kan vi inte förlänga ett kort som har gått ut. Du kan frysa ditt kort mot uppvisande av läkarintyg. Det går inte att frysa kortet i efterhand, bara from det datum du kontaktar oss.
 • Var medveten om att all träning sker på Din egen risk. Du tar själv ansvar för dina beslut och handlingar, liksom eventuella konsekvenser av dessa. Din egen försäkring är den som täcker eventuella skador/olyckor.
 • På Workshop gäller bindande anmälan. D.v.s din plats debiteras även om du inte kan närvara.
 • Varje Termin delar Daniela ut ett eller flera gratis kort till behövande. Det kan t.e.x vara till någon som är sjukskriven och inte har möjlighet att lägga pengar på Yoga just nu. Hör av dig för att se om du kan vara en möjlig kandidat.

1 thought on “priser”

Har du friskvårdsbidrag kvar? – DinBalans Yogastudio · november 30, 2018 at 2:24 e m

[…] Priser […]