a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

a

Latest News

    No posts were found.

 

Swing-it solhälsning

Swing-it solhälsning

Den här varianten på solhälsningen blir du snabbt varm av och har fördelen att du lättare kan göra den där marken kanske är smutsig eller annat gör att du inte vill ligga på golvet. Den belastar heller inte alls på handlederna eller axlar om du har problem där. Du får en skön öppning av höfter, rygg och baksida.   

Första rundan kan du ta det väldigt lugnt, stanna flera andetag i varje position och ge kroppen tid att mjuka upp sig. När du blivit varm synkroniserar du bara en Inandning/utandning för varje rörelse. 

En runda är en sekvens på höger respektive vänster sida.

1. Andas in armar upp. Spänn rumpan, håll knäna raka och förläng ryggen uppåt bakåt. mjukt och fint.

2. Andas ut och fäll fram samtidigt som händerna pendlar förbi och knäpps bakom ryggen. Aktivera låren och vinkla lätt svansen upp mot taket. Se till att vikten inte hamnar bak på hälarna. Sträck ut i armarna och rör händerna ner mot golvet

3. Andas in och kliv bak med höger ben i en lounge, pendla armarna upp över huvudet. Dra svansen framåt pressa bakre hälen bakåt. Känn hur höft och fot jobbar i två olika riktningar och sträcker ut i framsida höft. Se till att främre knäet inte går framför fotleden. Sänk höften gärna om du kan i höjd med låret. Sträck överkroppen uppåt bakåt med lång rygg. 

4. Andas ut och fäll fram överkroppen ned mot golvet. Låt armarna pendla förbi och knäpp händerna bakom ryggen. Sträck ut i axlar och mjuk för armarna framåt.

5. Andas in och kom tillbaka upp till position 3

6. Andas ut kliv fram och repetera position 2

7. Andas in och kom upp till position 1.

Repetera på vänster sida.