Mjuka upp dig i Bananaasana. 

Lika härligt som namnet är det att vila i denna ställning. Ett underbart sätt att sträcka ut sidan av kroppen och mjuka upp ryggen. 

Kom in i ställningen:
Ligg på rygg, ta armarna över huvudet och knäpp händerna eller håll om dina armbågar. Flytta nu både armar och ben till höger, så att du blir böjd som en banan. Höfterna ligger kvar, se till att båda sidorna av höften ligger kvar stadigt i golvet.
Om du vill kan du låsa det yttre (vänstra) benet genom att lägga det inre (högra) ovanpå. 

Stanna här 3-5 min. Flytta dig djupare in allteftersom kroppen öppnar sig. Repetera på andra sidan.

Tänk på: 
om du har problem i nedre ryggen, var varsam och experimentera dig fram om det fungerar för dig.
Om du får stickningar i armarna, låt dem vila på en kudde/filt eller ta ned dem. 

Öppnar:
Gallmeredianen
Med armar upp även hjärt/lungmeredianen

Related Posts

Workshops

Aromaterapi för hälsa och välbefinnande

Aromaterapi för hälsa och välbefinnande Lör-Sön 25-26 Maj 2019 Med Kasia Stryczniewicz The incredible world of essential oils and their naturalfragrances and healing properties have been part of my life for manyyears and i want Read more…

Workshops

Fascia Facts

Fascia facts teori och praktik. 13:e Juni Den nya och uppdaterade versionen av den populära workshopen. Här får du mycket matnyttigt om bindväven, vi går igenom vad bindväven är, vad den har för funktioner, vad Read more…

Workshops

FAI-workshop

FAI-workshop 12:e Juni 2019 16.00-19.00 Boka här Pris: 600:- Boka före första Maj = 500:- Den här workshopen vänder sig till dig som har smärta i höfterna eller FAI, CAM/PINCER problematik. Allt fler upplever smärta Read more…