Det här är ett varmt tips som jag har provat själv många gånger och som jag gärna delar med mig av. Om du ligger i sängen och vrider och vänder på dig men inte kan somna, du kanske har provat andningsövningar men inte lyckats ändå, då kan du prova den här.

Grodan

Gör så här: Grodan-1

  • Sitt på huk, låt tårna peka lite ut åt sidorna så att hälarna snuddar vid varandra.
  • Händerna kan vila lätt i golvet men se till att inte hänga  på dem, det är benen som ska arbeta.
  • Räta på benen på inandning
  • sänk ner på utandning
  • Rask takt 26 ggrGrodan-2
  • Titta framåt varje gång du kommer ner så att du inte krusar ihop dig mer och mer

Lägg dig sedan direkt ner i sängen och blunda. Vakna sedan av morgonfåglarna.

 

Håll dig uppdaterad! Det kommer mer sömntips här i bloggen under månaden.

Categories: PassZamlat

Related Posts

Filosofi

Vilja och känsla

Hela tiden återkommer den där balansen, balansen mellan att vilja och känna. När vi rör oss utifrån viljan, tar vi i lite för mycket, vi rör oss utifrån huvudet, en föreställning om hur det ska Read more…

Info

Gratis terminskort till en vän?

Varje termin skänker vi ett terminskort till en behövande. Det kan vara någon som är sjukskriven och verkligen behöver yoga men inte har ekonomin till det. Känner du någon som verkligen skulle må bra av Read more…

Bindväv

Bindväven är ett vätskebaserat system

Jag tänkte fokusera det här inlägget på vad vätskan i bindväven gör och det är inte lite det! Bindväven är beroende av vätska. Ja, det är ju logiskt, vår kropp består till 2/3 vätska. När vi Read more…